Η ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Χάρυ και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ, (πρώην) Δούκας και Δούκισσα του Σάσσεξ, αποποιούνται τα δικαιώματα τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα ζήσουν πλέον ως οικονομικά ανεξάρτητοι απλοί πολίτες, δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις. Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αποτέλεσε πηγή και για διάφορα ξεκαρδιστικά memes που «ανέβασαν» οι χρήστες στα social media. Ας δούμε μερικά memes για τον Χάρυ και την Μέγκαν:

To “ΜΕΓΚΞΙΤ”. Όταν η Μέγκαν λέει “brexit” …το εννοεί.

Αυτή η χρήστης αναρωτιέται αν όταν το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι θα είναι οικονομικά ανεξάρτητο, αυτό σημαίνει ότι θα τους δούμε να δουλεύουν ως …ταμίες στο σουπερμάρκετ; Ταυτόχρονα, κάποιος χρήστης δημιούργησε στο photoshop το πως θα έμοιαζε κάτι τέτοιο.

View this post on Instagram

Meanwhile in Canada….#megxit

A post shared by Laurie Kathleen Fox Kadri (@lauriegram68) on

Φυσικά, είδαμε και τουίτς “made in Greece”.

Ο παρακάτω χρήστης αγχώθηκε ότι δεν θα βρει να παρκάρει έξω από τον ΟΑΕΔ τώρα που θα πάει και ο άνεργος Χάρυ με την λιμουζίνα του.

Κάποιος σκέφτηκε πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της είδησης της παραίτησης του Χάρυ και της Μέγκαν “35χρονος άντρας δεσμεύεται να μετακομίσει από το σπίτι των γονιών του και σταματήσει να παίρνει χαρτζιλίκι”.

Άλλος αστειεύτηκε πως έτσι θα δούμε την Μέγκαν Μαρκλ το 2027 να παραλαμβάνει το βραβείο ΕΜΜΥ για την ερμηνεία της στη σειρά “The Crown” υποδυόμενη τον εαυτό της.

Ακόμη και ο κολοσσός ΙΚΕΑ (από τον επίσημο ιταλικό τους λογαριασμό στο instagram) αστειεύτηκαν ότι καταλαβαίνουν την Χάρυ και τον Μέγκαν ότι η μετακόμιση είναι δύσκολη υπόθεση και προτίθενται να τους βοηθήσουν.

Άλλος χρήστης έκανε πρόβλεψη ότι ο Χάρυ σε λίγα χρόνια θα είναι κάπως έτσι, αφού θα τον έχει χωρίσει η Μέγκαν και θα θέλει να ξανα γίνει μέλος του παλατιού.

 

Τα memes για τον Χάρυ και την Μέγκαν δεν τελειώνουν. Κάπως έτσι θα είναι τώρα ο Χάρυ και η Μέγκαν αφού αποποιήθηκαν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις:

Έτσι θα νιώθουν άραγε η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλλιαμ που είναι «κολλημένοι» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ;