Όταν η αγάπη σου για τη μόδα γίνεται τρόπος ζωής ξέρεις ότι δεν μπορείς να αντισταθείς αφού ζεις παθιασμένα και θέλεις να ανακαλύπτεις συνέχεια νέους δημιουργούς. Αν όλα τα παραπάνω είναι γνωστό σενάριο τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το NGFL. Το μοναδικό event στην Ελλάδα είναι το σημείο συνάντησης εδώ και έξι χρόνια των νέων δημιουργών και είναι φυσικά το  Νew Generation Fashion Lines  (NGFL).

Capture  Capture

Στο NGFL η μόδα και η τέχνη συναντιούνται και συνυπάρχουν αρμονικά. Μας υπενθυμίζουν ότι κάθε έκφανση του δημιουργικού και ανήσυχου πνεύματος της νέας γενιάς έχει να προσφέρει πολλά.

Οι νέοι σχεδιαστές μόδας και οι νέοι καλλιτέχνες εκθέτουν το δικό τους αποτύπωμα και μας προσκαλούν σε ένα διήμερο event, το οποίο αποτελεί το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, γιατί έγινε ο μόνος θεσμός με την ταυτότητα της νέας γενιάς.

Σε ένα event που στόχο του έχει να αναδείξει το έργο  τους και το ταλέντο τους και να τους φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας και το ευρύτερο κοινό. Μια δίοδος επικοινωνίας και παρουσίασης του ανήσυχου δημιουργικού πνεύματος των new creators, που αξίζει να δεις.

Capture

Δεκαέξι (16) ταλαντούχοι νέοι σχεδιαστές μόδας, σε 16 catwalks, στα οποία  την καλλιτεχνική υπογραφή βάζει ο Μιχάλης Πάντος, θα παρουσιάσουν συλλογές  για το Φθινόπωρα και τον Χειμώνα του 2020. Ανάμεσά τους   τμήματα τελειοφοίτων  κάτω από την ομπρέλα των σχολών τους, και μία διεθνής συμμετοχή που θα συζητηθεί.

Κοσμήματα και αξεσουάρ από προικισμένους designers θα παρουσιαστούν σε installations και θα σου δείξουν  τη μόδα  μέσα από τη δική τους οπτική.

 

Capture  Capture

Quick info

  • Πότε: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Απριλίου 2019
  • Ώρες: 11.00 -21.00
  • Που: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα