Μια γυναίκα ξόδεψε 130.000 δολάρια σε επεμβάσεις για να εκπληρώσει το όνειρό της να γίνει ‘πλαστική bimbo’. Η Alicia Almira έχει πάει τις επεμβάσεις της στα άκρα και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτό.

Η Alicia Almira, μια 31χρονη Σουηδέζα, έχει ξοδέψει περίπου 130.000 δολάρια σε πλαστική χειρουργική τα τελευταία δέκα χρόνια, μεταμορφώνοντάς την σε μια πραγματική ζωντανή κούκλα Barbie.

Μεταξύ των πολλών επεμβάσεων, η Almira έχει κάνει ρινοπλαστική, αρκετές επεμβάσεις στο στήθος, νήματα PDO, Botox και ενέσεις σε μάγουλα, σαγόνια, χείλη και γύρω από τα μάτια. Παρόλο που έχει δεχτεί πολλές κριτικές για τις αποφάσεις της, η αυτοαποκαλούμενη ‘bimbo’ είναι ευτυχισμένη με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Σε μια συνέντευξή της στο Truly, η Almira ανέλυσε τα συναισθήματά της για την πλαστική χειρουργική δέκα χρόνια μετά τις πρώτες επεμβάσεις. «Θέλω να φαίνομαι όσο πιο πλαστική γίνεται και να εμπνεύσω άλλα κορίτσια να κάνουν το ίδιο», εξήγησε το μοντέλο του OnlyFans.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Amira (@aliciaxamira)


Σημειώνοντας ότι δεν έχει τελειώσει με τις πλαστικές επεμβάσεις, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα σταματήσω ποτέ να κάνω επεμβάσεις. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι μου. Οι bimbos δεν γερνάνε, απλώς γίνονται όλο και πιο πλαστικές». Η 31χρονη είναι πρωτοπόρος αυτού που αποκαλεί ‘Bimbo Movement’, το οποίο ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε το 2016. «Πρόκειται για την εξάλειψη του στίγματος για υπερ-θηλυκές, σεξουαλικής εμφάνισης πλαστικές υπάρξεις σαν εμένα», εξήγησε.

Η Almira δημοσίευσε στο X πέρυσι για να υπερασπιστεί τις επιλογές της, όσο αμφιλεγόμενες κι αν είναι. «Ξέρω ότι οι πεποιθήσεις μου και ο τρόπος ζωής μου μπορεί να μην είναι του γούστου όλων, αλλά παρ’ όλα αυτά, υποστηρίζω όσα έχω πει», εξήγησε η Almira. «Πολεμώ συνεχώς το στίγμα και χρειάζεται πολύ θάρρος να υποστηρίζεις τις πεποιθήσεις, τα όνειρα και τον τρόπο ζωής σου όταν θεωρούνται ‘αμφιλεγόμενα’». Αυτές οι δηλώσεις δεν αναφέρονταν μόνο στην εμφάνιση και τον τρόπο ζωής της, αλλά και στη στάση της ως ‘αντιφεμινίστρια‘. «Πιστεύω ολόψυχα στους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων και πιστεύω στο να αγκαλιάζω τις θηλυκές μου ποιότητες», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Amira (@aliciaxamira)


Παρόλο που ο τρόπος ζωής της κρίνεται πολύ, η Almira πιστεύει ότι όσοι ενδιαφέρονται για την ίδια και το ‘Bimbo Movement’ θα πρέπει να συμμετάσχουν, ενώ εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται θα πρέπει να αποφύγουν την κριτική της και των πεποιθήσεών της. «Αφήστε με να ζήσω την αλήθεια μου όπως κι εγώ αφήνω εσάς να ζήσετε τη δική σας αλήθεια», είπε στο τελευταίο tweet. «Οι επιλογές μας είναι έγκυρες και σημαντικές επίσης, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.