«Παίζει» προσφοράρα από το CU Around για να φάμε με μόλις 14€ τόσο KFC όσο ονειρευόμασταν. Μια νέα γευστική εμπειρία ξεκινάει με το CU Around & την αλυσίδα καταστημάτων KFC. H νέα συνεργασία αφορά σε μία αποκλειστική προσφορά για τους συνδρομητές CU, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να απολαμβάνουν το νέο KFC Big Deal Bucket, σε προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές CU και λάτρεις των KFC θα μπορούν να απολαύσουν τo νέο KFC Big Deal Bucket το οποίο περιλαμβάνει, 4 ζουμερά κομμάτια κοτόπουλο (COB), 6 crispy strips, 6 hot wings, 2 πατάτες medium και 2 αναψυκτικά, στην μοναδική τιμή των 14€ από 20€.

Μην αργείς! Επωφελήσου από την νέα προσφορά και μοιράσου την παραγγελία με κάποιον δικό σου!

CU Αround & KFC σε νέα λαχταριστή συνεργασία

Οι συνδρομητές CU επωφελούνται της CU Around προσφοράς ενεργοποιώντας την μέσω του vodafonecu.gr ή My CU app. Μετά από την ενεργοποίηση, μπορούν να παραγγείλουν τηλεφωνικά στο 210 6870099 ή να παραλάβουν από το κατάστημα της επιλογής τους, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ανακάλυψε περισσότερα σχετικά με τη νέα KFC προσφορά αλλά και όλες τις προσφορές του CU Around στο www.vodafonecu.gr/cu-around. Eαν δεν είσαι συνδρομητής CU μπορείς εύκολα, γρήγορα και από την ασφάλεια του σπιτιού σου να παραγγείλεις νέα CU SIM online στο https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/.