Το Laser House άνοιξε επίσημα τις πόρτες του τη Δευτέρα 15 Μαϊου 2023 με ένα εντυπωσιακό event που έκανε το απόλυτο buzz στα social media. Πλήθος προσκεκλημένων έδωσαν το παρόν, ανάμεσά τους influencers, beauty experts και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ανακάλυψαν από κοντά τα πάντα για τη νέα άφιξη ομορφιάς στο κέντρο της πόλης.

Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στον μίνιμαλ αισθητικής χώρο, ενώ συνομίλησαν με το έμπειρο ιατρικό προσωπικό και έμαθαν τα πάντα για την πιο σύγχρονη μεθόδο αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί το Laser House, που είναι φυσικά το Νο 1 λέιζερ Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς Candela™ Gentle Max Pro. Πρόκειται για το ασφαλέστερο µηχάνηµα παγκοσµίως που είναι το πιο αποδοτικό και ταχύτερο, ενώ εγγυάται µόνιµη αποτρίχωση σε λίγες µόνο συνεδρίες. Το Candela™ Gentle Max Pro στοχεύει σε μεγάλες επιφάνειες δέρματος και σε πολλαπλούς θύλακες ταυτόχρονα για άριστο αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε το νέο ιατρικό χώρο ομορφιάς Laser House και δημιουργείστε ένα εξατομικευμένο προφίλ θεραπείας και νιώστε πιο έτοιμοι από ποτέ για το καλοκαίρι!

LASER HOUSE: Λουκιανού 21, Κολωνάκι 10675, Τηλ. επικοινωνίας: 210 7255999

www.laserhouse.gr, [email protected],  @laserhouse.gr