Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης LG Αθλητές του Αύριο”, υποστήριξε για 4η χρονιά τη συμμετοχή της στο Giannakis Academy basketball camp με στόχο να αναδείξει και να στηρίξει τη νέα γενιά αθλητών. Με σταθμό την απομακρυσμένη περιοχή του Διδυμότειχου, η LG ήταν κοντά στο πιο μπασκετικό camp του καλοκαιριού 10 με 12 Ιουνίου προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις και εμπειρίες, στο πλευρό του Coach Παναγιώτη Γιαννάκη!

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, κατάφερε σε μόνο 3 ημέρες να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά την αξία της ομαδικότητας, της προσπάθειας, της πειθαρχίας, μαζί με τη χαρά που μπορεί να φέρει ένας αγώνας μπάσκετ. Η LG επίσης δώρισε σε όλα τα παιδιά από μία μπάλα μπάσκετ για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους, στο άθλημα που αγαπάνε.

To πρόγραμμα της “Giannakis Academy” θα συνεχιστεί με την Αθήνα! Η πρώτη περίοδος θα διεξαχθεί το διάστημα 4-9 Ιουλίου, ενώ η δεύτερη 11-16 Ιουλίου στο κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό, ενώ τον Αύγουστο, το “Giannakis Academy” θα βρεθεί στη Χαλκιδική, καθώς στο διάστημα 7-13 Αυγούστου θα περιμένει όλα τα παιδιά στην κατασκήνωση Καλύβας. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με μια ακόμα κοινωφελή δράση, αυτή τη φορά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου στην Κρήτη. Από την 1η έως την 4η Σεπτεμβρίου, το “Giannakis Academy” θα βρεθεί κοντά στα παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τον σεισμό, χαρίζοντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία!

Η κα Bίκυ Στασινοπούλου, Marketing Manager Corporate & Digital της LG δήλωσε σχετικά: «Για 4η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε τη Giannakis Academy και τους νέους αθλητές, ενθαρρύνοντάς τους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους όπου και αν βρίσκονται! Η LG φανερώνει καθημερινά το ανθρώπινο πρόσωπό της και δείχνει έμπρακτα μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα και τις ενέργειές της πως νοιάζεται για ό,τι αγαπά ο καθένας και ειδικότερα η νέα γενιά, ώστε να αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για μια καλύτερη ζωή».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε σχετικά: «Ξεκινάμε και φέτος το πρόγραμμά μας δίπλα στα παιδιά μιας ακριτικής περιοχής. Αυτή τη φορά επιλέξαμε να επισκεφτούμε το Διδυμότειχο και να μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη μας για τον αθλητισμό και να τα παροτρύνουμε να τον βάλουν στη ζωή τους.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η LG υποστηρίζει τις δράσεις μας για 4η χρονιά γιατί με τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης για τη νέα γενιά αθλητών που προπονούμε, να συμβάλουμε σημαντικά στην εξέλιξή τους και να τα εμπνεύσουμε για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής».