Η Lidl Ελλάς, δεν αποτελεί απλώς μια ακόμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς στη πολυετή παρουσία της στη χώρα μας, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Αυτή η σχέση έχει σφυρηλατηθεί όχι μόνο από τη πάροδο των ετών, αλλά μέσα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, την εκπληκτική ποιότητα στα προϊόντα, τις σούπερ προσφορές, αλλά και από την συνεισφορά και τον επαγγελματισμό των υπαλλήλων της, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε στις επάλξεις και είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Lidl, ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι εξαιρετικά αντίξοες. Η Lidl Ελλάς πιστεύει ότι η «εμπιστοσύνη» που της δείχνουν οι καταναλωτές θα πρέπει να «επιβραβεύεται» και αναλόγως, για αυτό και δημιούργησε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα πιστότητας για τους πελάτες της, το οποίο αναμένεται να κάνει τις αγορές τους ακόμη πιο… συναρπαστικές, αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας απίστευτα την αγοραστική τους εμπειρία!

Καλωσορίσατε στον ξεχωριστό κόσμο του Lidl Plus!

H Lidl Ελλάς είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια επενδύει στις σύγχρονες τεχνολογίες, καθώς η χρήση τους μπορεί να κάνει τη ζωή των καταναλωτών ευκολότερη. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο καινοτομίας και εξέλιξης σχεδιάστηκε το πρόγραμμα Lidl Plus, το οποίο δίνει μια διαφορετική διάσταση τόσο στα θέλω όσο και στις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή. Εν αντιθέσει με τα περισσότερα προγράμματα πιστότητας που διαθέτουν οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το Lidl Plus δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά! Και αυτό γιατί είναι πλήρως ψηφιακό, χωρίς πλαστικές κάρτες και άλλους τρόπους απόκτησης πόντων και ειδικών bonus που μοιάζουν so much… 80s.

Οποιοσδήποτε πελάτης των Lidl μπορεί να κατεβάσει στην εφαρμογή Lidl Plus στη mobile συσκευή του (διατίθεται δωρεάν μέσω του Google Play Store και του App Store της Apple) και να βιώσει μια πλήρως προσωποποιημένη εμπειρία αγορών. Η ύπαρξη της εφαρμογής ουσιαστικά λύνει τα χέρια του εκάστοτε πελάτη, καθώς κάνοντας χρήση της μπορεί να  λάβει personalized προσφορές που είναι προσαρμοσμένες στις αγοραστικές του προτιμήσεις και συνήθειες, ενώ επιπλέον ο καταναλωτής έχει ανά πάσα στιγμή πλήρη επίγνωση των αγορών του. Παράλληλα, η εφαρμογή προσφέρει άμεση πρόσβαση στα φυλλάδια της Lidl, έτσι ώστε να είστε πανέτοιμοι για τις πιο hot προσφορές (για τις οποίες τα Lidl είναι απλώς… κορυφή), ενώ επιπλέον μέσω της εφαρμογής τρέχουν και μοναδικά διασκεδαστικοί διαγωνισμοί, όπου οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να «ξύσουν» στην οθόνη του κινητού τους και να κερδίσουν μοναδικά δώρα!  

Και φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στόχος της Lidl Ελλάς είναι η συνεχής υποστήριξη του εν λόγω app, με περισσότερο περιεχόμενο, το οποίο θα κάνει τη συνολική εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη ακόμη πιο ξεχωριστή. Άλλωστε, το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus έχει τον χαρακτήρα ενός υπερπολύτιμου και πανίσχυρου «εργαλείου» στα χέρια του καταναλωτή, το οποίο δημιουργήθηκε για να δώσει μια ξεχωριστή αξία στις αγορές του.

H γοητεία της απλότητας!

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιος να είναι tech guru ή expert στην mobile τεχνολογία για να χειριστεί και να απολαύσει τα ειδικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής Lidl Plus. Το στοιχείο που καθιστά την εν λόγω εφαρμογή ξεχωριστή είναι η εντυπωσιακή απλότητα που προσφέρει στο χρήστη της. Για να ξεκλειδώσετε τις προσωποποιημένες προσφορές που θα βρείτε μέσω της εφαρμογής, δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή ή σύνδεση και στη συνέχεια θα πρέπει απλώς να πατήσετε στην «ενεργοποίηση» της προσφοράς που σας ενδιαφέρει. Αμέσως μετά ανοίξτε την ειδική ψηφιακή κάρτα που έχει δημιουργηθεί στην εφαρμογή και για να ολοκληρωθεί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την περάσετε από το ειδικό scanner που υπάρχει στο ταμείο. Και επειδή μπορεί να μην έχετε δεδομένα ή η συσκευή σας να μην έχει καλό σήμα, δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας και να ενεργοποιήσετε τις προσφορές σας εύκολα και όταν είστε offline. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο κόπο και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας… πείσει!

Η Lidl Ελλάς με το Lidl Apps για μια ακόμη φορά στέκεται στο πλευρό των πελατών της, με ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο διαπνέεται από όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν πραγματικά ξεχωριστή: τον σεβασμό, την συνέπεια και την καθαρά πελατοκεντρική αντίληψη. Έφτασε η ώρα να κερδίσετε… πραγματικά από τις αγορές σας!