Μπορεί το ζευγάρι να ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις, αλλά τελικά τίτλοι τέλους μπήκαν οριστικά αφού όπως αποδείχθηκε, ο Ρώσος αρραβωνιαστικός της Lindsay Lohan, Egor Tarabasov, είχε γίνει το τελευταίο διάστημα πολύ επιθετικός απέναντι της. Αιτία που ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα στην σχέση τους, στάθηκε μια Ρωσίδα που σύμφωνα με την ηθοποιό, ο Egor την απατούσε.

Πριν λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με την Lindsay να φωνάζει και να κλαίει στην βεράντα του σπιτιού της, ισχυρίζοντας ότι ο σύντροφος της προσπάθησε να την δολοφονήσει. Τουλάχιστον έτσι ισχυριζόταν εκείνη. Τελικά, όλα αυτά φαίνεται να είναι αλήθεια, ειδικά μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν από την Daily Mail.

Κατά την διαμονή τους στην Μύκονο, το ζευγάρι τσακώθηκε τόσο έντονα, με τον Egor να μην ανησυχεί για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου που τους κοιτούσαν, σηκώνοντας χέρι πάνω της. Εννοείται ότι ο χωρισμός ήταν μονόδρομος με την Lindsay να δηλώνει: «Δεν μπορείς να μείνεις σε μια σχέση μόνο από αγάπη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να πέφτεο θύμα βίας και να μένει με έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δεν ζητά καν συγγνώμη».

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, Lindsay.

lindsay

lindsay1

lindsay2