Η ηθοποιός που πριν λίγες ημέρες πέρασε τα γενέθλια της στην Μύκονο, παρέα με τον αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov και τους φίλους της, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω την κακή ζωή και τον εθισμό της με τα ναρκωτικά. Η Lindsay Lohan, σίγουρα θα είχε άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες και μεγάλη καριέρα, αν δεν είχε αφήσει τον εαυτό της να παρασυρθεί.

Όλα αυτά όμως μάλλον αποτελούν παρελθόν, μετά το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την Lindsay να φωνάζει πως ο Ρώσος σύντροφος της, προσπάθηκε να την στραγγαλίσει. Τα δημοσιεύματα έχουν διαδεχτεί το ένα το άλλο, με την Sun να γράφει μεταξύ άλλων τα λόγια της ηθοποιού:

“Σας παρακαλώ. Προσπάθησε να με στραγγαλίσει. Σχεδόν με δολοφόνησε. Όλοι θα το μάθουν. Φύγε από το σπίτι μου. Είσαι ψυχοπαθής.”

Αφορμή του τσακωμού τους, στάθηκε μάλλον μία Ρωσίδα που σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, την απάτησε ο σύντροφος της. Μάλιστα, την προηγούμενη ημέρα η ίδια είχε ανεβάσει στο twitter και στο instagram της, φωτογραφία που φανερώνει την απιστία του Egor και δεν δίστασε να ισχυριστεί ότι είναι έγκυος. Τελικά όλα σβήστηκαν μετά από λίγη ώρα.

Πάντως, ο άνθρωπος που κατέγραψε το περιστατικό, κάλεσε την αστυνομία η οποία όταν βρέθηκε έξω απ’το διαμέρισμα, δεν βρήκε κανέναν. Σίγουρα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις στο ζήτημα. Μέχρι τότε, δες το βίντεο που κυκλοφόρησε: