Τo Luv n Roll στα Μελίσσια (Ψάθα 21) δεν γίνεται να μην το ξέρεις. Ένα απ΄τα καλύτερα Tattoo & Piercing Studios της Αθήνας που ξεχωρίζει απ΄τα υπόλοιπα σε πολλούς τομείς. Στο Luv n Roll πηγαίνεις για tattoo και piercing αλλά φεύγεις με μία μόρφωση παραπάνω, αφού μπορείς να διαβάσεις ό,τι θέλεις από την πλούσια γκάμα βιβλίων που υπάρχει στην δανειστική βιβλιοθήκη.

Με το που εισέλθεις στον χώρο, θα νιώσεις αυτό το αίσθημα της φιλοξενίας και της οικειότητας χάρη στην ομάδα του Γιώργου Μπίνα. Στα αυτιά σου θα ηχεί η reggae μουσική που θα σε κάνει να χαλαρώσεις απόλυτα.

Πώς γίνεται όμως ένας τοίχος να ενώσει τους ανθρώπους και να μοιράσει χαμόγελα και ελπίδα;

Όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Μπίνας, από την έναρξη του μαγαζιού, είχαν θέα έναν λευκό τοίχο ύψους 13 μέτρων και πλάτος 7 μέτρων. Ο ίδιος, έχοντας το μικρόβιο της ζωγραφικής και της καλλιτεχνικής φύσης ήθελε να του δώσει χρώμα. Έτσι, ρώτησε την ιδιοκτήτρια κ. Παππά η οποία έδωσε την συγκατάθεση της.

Οι ιδέες διαδέχονταν η μία την άλλη για το χρώμα που θα δώσει, μέχρι που σκέφτηκε ότι αυτός ο τοίχος μπορεί να είναι ικανός να ενώσει τους ανθρώπους. Ανθρώπους με διαφορετική καθημερινότητα, με διάφορετικά προβλήματα και με άπειρα όνειρα. Αυτό το κάτι που θα αντικατοπτρίζει το χαμόγελο και την ελπίδα σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας. Αυτό το κάτι δηλαδή που θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και θα περνάει το δικό του κοινωνικό του μήνυμα. Για την επίτευξη του στόχου όμως, χρειάζεται ομαδική δουλειά.

Γι’αυτόν τον λόγο, ο Γιώργος Μπίνας και η παρέα του καλούν μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στις 6 Μαϊου μπροστά απ’τον λευκό τοίχο και με τα “όπλα” τους να δώσουν το δικό τους χρώμα.

Εμείς ζητάμε από το πεντάχρονο παιδάκι, μέχρι τον 80άρη παππού, να βάλουν το δικό τους χρωματιστό λιθαράκι, στην μετατροπή του άψυχου τοίχου, σε κάτι που θα μας εμπνέει, θα μας φτιάχνει τη μέρα και θα μας δίνει δύναμη για το αύριο. Μπορείς και εσύ να βάλεις χρώμα, χωρίς να είσαι ζωγράφος, έχοντας για “όπλα” μερικές νερόμπομπες, ακριλικό χρώμα, μπαλόνια και κέφι για δημιουργία. Για να δείξουμε πως σήμερα κάποιοι πολεμάνε για αγάπη. Θα έχει σενάριο και ροή, με σκοπό να προκύψει ένα βίντεο με φιλειρηνικό, αντιπολεμικό μήνυμα, που ευελπιστούμε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Με χρωματιστές ”σφαίρες”, φως και ελπίδα. Ελπίζουμε το βίντεο να γίνει viral, δείχνοντας πως κάποιο άνθρωποι επενδύουν στην ανθρωπιά και πιστεύουν στη δύναμη της τέχνης. Άλλωστε σαν ομάδα δύο πράγματα έχουμε να παρουσιάσουμε. Τη τέχνη μας και την αγάπη. Και θέλουμε να προσελκύσουμε στην παρέας μας, ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς“, δήλωσε ο Γιώργος Μπίνας.

love

Φυσικά η διασκέδαση δεν θα λείπει εκείνη την ημέρα που θα αναλάβει η desperados, η οποία θα βρίσκεται εκεί με παιχνίδια beerpong και δωρεάν μπύρες για ενήλικους, ενώ μουσική θα παίζουν γνωστοί νέοι dj της Αθήνας, όπως Postriper, mndl, jesse onix, march, nikos lardas, kris riot και Lefty D, με χαρούμενους, χαλαρούς ήχους. Θα υπάρχει μπουφές ευγενικής προσφοράς των Kozi’s, Bistecca, Koi Sushi, Kουζίνα της Χρυσάνθης, Ταβέρνα Το Πεύκο, καφέδες από το 10Cupa και The Five Grinders και παγωτό από τη Δωδώνη.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πεντέλης θα συνδράμει σε όλη την προσπάθεια και την υποστήριξη της ιδέας. Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Luv n Roll που επιβεβαιώνει ότι η τέχνη ενώνει ανθρώπους.

Ραντεβού στις 8 Μαίου!