Μία γυναίκα στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο καθώς μαχαίρωσε τον σύντροφό της. Σύμφωνα με την ίδια και τον δικηγόρο της, το έκανε επειδή των έπιασε να κοιτάει φωτογραφίες που είχε τραβήξει κρυφά από την νεαρή κόρη της και μάλιστα γυμνές!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 31χρονη Trysh Brown στο σπίτι της αφού έλαβαν κλήσεις από γείτονες. Γύρω στις 4 το πρωί, άκουσαν άντρα να φωνάζει για βοήθεια. Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον άντρα να αιμορραγεί αφού είχε δεχτεί πολλαπλά τραύματα από μαχαιριές. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Bridgeport, σύμφωνα με αναφορά των Αρχών.

Η Brown ανέφερε ότι ξύπνησε στην μέση της νύχτας και έπιασε τον σύντροφό της να κοιτάει στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες της κόρης της. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της είναι αυτός που ξεκίνησε την επίθεση, χτυπώντας την στο πρόσωπο λίγο αφού ξεκίνησε ο τσακωμός τους.

Τότε, μαχαίρωσε τον σύντροφό της με όχι ένα αλλά δύο μαχαίρια. Η αστυνομία θεωρεί ότι το έκανε γιατί ο σύντροφός της ήταν αρκετά μεγαλόσωμος. “Τον μαχαίρωσε περίπου 10 φορές και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση” αναφέρουν οι Αρχές.