Έφερε επανάσταση στα 80s, τα 90s και στα 00s με τα τραγούδια της και την εκρηκτική προσωπικότητά και το lifestyle της, που άφησαν εποχή. Και τώρα, η ζωή της γίνεται ταινία... Πρόκειται φυσικά για την μοναδική Madonna, η οποία πρόκειται για την αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της Ποπ! Η ζωή της είναι σαν παραμύθι και σίγουρα όχι μόνο άφησε το στίγμα της αλλά μεταμόρφωσε την μουσική βιομηχανία.

Πολλά  μπορούν να ειπωθούν για τη διάσημη star, ωστόσο υπάρχουν κι όρισμένα facts από την πολυτάραχη ζωή της, τα οποία δεν τα γνωρίζουν οι πολλοι. Συγκεκριμένα η Madonna…

  • Έχοντας πουλήσει περισσότερους από 300 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, έχει κερδίσει μια θέση στα Ρεκόρ Guinness ως η πιο πετυχημένη τραγουδίστρια σε εμπορικό επίπεδο.
  • Το πρώτο παιδικό βιβλίο της, ονόματι English Roses που συνέγραψε η ίδια, κατάφερε να αποτελέσει ως το βιβλίο που έχει πωληθεί πιο γρήγορα από κάθε άλλο στην ιστορία.
  • Η Βασίλισσα της Ποπ στα νιάτα της και πριν γίνει διάσημη συνήθιζε να δουλεύει σε πολλές ευκαιριακές δουλειές και μία από αυτές ήταν και στα Dunkin Donuts!
  • H προβολή του video clip της «Justify my Love» απαγορεύθηκε στο MTV, καθώς το theme του ήταν αυστηρώς ακατάλληλο.
  • Η συνολική περιουσία της υπολογίζεται σε περισσότερα 300 εκατομμύρια δολάρια και το 1/5 αυτής αποτελείται από ακίνητη περιουσία. Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα της Ποπ διαθέτει 6 σπίτια στο Λονδίνο!