Αυτό το καλοκαίρι, ξεδιπλώνουμε μαζί με την PANDORA ιστορίες εμπνευσμένες από τη μαγεία της Ανατολής, την ομορφιά της θάλασσας και τη χαρά των διακοπών.

Η σειρά ‘’Oriental Bloom’’ μας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, πλημμυρισμένα με την αύρα της Ανατολής! Το λουλούδι του λωτού, η βεντάλια και η αρχαία τέχνη του origami, συνδυάζονται με oriental patterns και γεωμετρικά μοτίβα, συνθέτοντας μοναδικές δημιουργίες, διακοσμημένες με σμάλτο και κυβική ζιρκόνια, σε έντονες κόκκινες και ροζ αποχρώσεις.

Αλλά και για όλους όσους λατρεύουν τη θάλασσα και τη χαρά των διακοπών, η PANDORA δημιούργησε τη σειρά ‘’Holiday Fun”. Η ηρεμία της θάλασσας αποτυπώνεται πάνω σε εκθαμβωτικά κοσμήματα, διακοσμημένα με τυρκουάζ πέτρες και αυθεντικά Murano, που θυμίζουν τις αποχρώσεις που παίρνει το νερό όταν το διαπερνούν οι αχτίδες του ήλιου. Σύμβολα εμπνευσμένα από την ομορφιά του ωκεανού, όπως ο αστερίας, μας μεταφέρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι κάτω από το βυθό.

Και επειδή το καλοκαίρι ταυτίζεται με ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς, η PANDORA προτείνει ιδιαίτερα σύμβολα, εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, όπως ο τροπικός παπαγάλος, που μας θυμίζουν τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της αγαπημένης αυτής εποχής. Τη σειρά συμπληρώνουν φρουτένια, παιχνιδιάρικα σύμβολα σε ζεστά καλοκαιρινά χρώματα, με χειροποίητες λεπτομέρειες όπως το καρπούζι, η φράουλα και τα κεράσια, σήματα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού.

Μια συλλογή γεμάτη Ταξίδια, Διακοπές, Θάλασσα και Ανατολή για να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς και να κρατήσετε για πάντα τις καλοκαιρινές σας αναμνήσεις. Μη χάνεις στιγμή, κάνε τώρα την αγορά σου online στο www.pandorashop.gr

Για περισσότερη έμπνευση, μπες στο www.pandora.net και στο https://www.facebook.com/PandoraGreece.

Ανακάλυψε τον κόσμο της Pandora στο πλησιέστερο κατάστημα: http://www.pandora.net/el-gr/stores

 

2.

 

 

 

4

3

1