Η Μαντόνα, συνεχίζοντας τις συναυλίες της, παρουσίασε ένα εξαιρετικό live στη Νέα Υόρκη, με την προσοχή να επικεντρώνεται κυρίως στις εντυπωσιακά αισθησιακές στιγμές που μοιράστηκε με τη ράπερ Τοκίσα στη σκηνή.

Οι δύο καλλιτέχνιδες εντυπωσίασαν το κοινό με τον χορό τους και ένα προκλητικό φιλί στο στόμα, δίνοντας ώθηση σε συζητήσεις που έγιναν viral στα social media. Όταν  ολοκληρώθηκε η βραδιά, και οι δύο καλλιτέχνιδες δημοσίευσαν στο Instagram μια κοινή φωτογραφία που αποτυπώνει τη στιγμή του φιλιού τους στο στόμα.

Η Μαντόνα έγραψε γι’ αυτό, στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σαν το να παίζεις Νέα Υόρκη! Τοκίσα, σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου στην τελευταία νύχτα. Είναι πάντα διασκεδαστικό να περνάω χρόνο μαζί σου».

Η Τοκίσα από την άλλη έγραψε: «Είναι τιμή μου να βγαίνω στη σκηνή μαζί της, να της μιλάω, να χορεύω μαζί της, αλλά κυρίως να τη φιλάω. Είναι Μητέρα, τόσο ευγενική, ελεύθερη, εμβληματική. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την ενέργειά σου μαζί μου και με τον κόσμο».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνιδες ανταλλάζουν αισθησιακά φιλιά στο στόμα.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα, Mikey Sin

Διάβασε επίσης:

Τζέιμς Καφετζής: Επιστρέφει στο… “πλέον στρατηγικό Survivor”!