Δύο: είναι πρώτος αριθμός (διαιρείται μόνο με το 1 και τον εαυτό του) και ο μοναδικός άρτιος με αυτή την ιδιότητα. Επίσης είναι Φιμπονάτσι και Πελ. Το δύο όμως για το Business-Café Bar «Μαντζάρου 3» είναι ένας ακόμα πιο ξεχωριστός αριθμός. Σηματοδοτεί τα 2 χρόνια λειτουργίας του. Δύο χρόνια γεμάτα διασκέδαση, θαλπωρή, γέλια, χορούς και πάνω από όλα συντροφιάς.

Το νεοκλασικό, όπου έζησε ο εθνικός συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος, φοράει για δεύτερη χρονιά φέτος τα γιορτινά του και σας περιμένει σε ένα all day party το Σάββατο 14 Μαϊου 2016. Ο ομώνυμος πεζόδρομος θα μετατραπεί σε έναν εορταστικό χώρο γεμάτο happenings, special surprises, μοναδικά cocktails και welcome drinks από ευφάνταστους bar tenders και εξαιρετικές μουσικές από γνωστούς djs. Το Business-Café Bar «Μαντζάρου 3» θα επιδιώξει για μία ακόμα φορά να κλέψει τις καρδιές νέων και παλαιών φίλων με την αστική κομψότητα που χαρακτηρίζει την αθηναϊκή αυτή γωνιά.

bar

Οι πόρτες λοιπόν του νεοκλασικού θα ανοίξουν από το πρωί για να απολαύσετε το καφέ σας και θα παραμείνουν ανοιχτές till Dawn…για να δεθεί ακόμα περισσότερο η παρέα.

Welcome Coffee: 12:00-14:00

Αθηναϊκό πεζόδρομο ή μπαλκόνι με όμορφες λεμονιές! Όπου και να διαλέξετε ο μυρωδάτος καφές θα σας χαλαρώσει και θα σας προετοιμάσει για το «γέμισμα της ημέρας»

Lunch Time: 16:00-20:00

Dj Asimo

Διαχρονικές μελωδίες από τον Δημήτρη Ασημακόπουλο παρέα με απαλές γεύσεις, finger food και δροσερές σαλάτες συνοδεία με ένα παγωμένο ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι μπύρα φτιάχνει το κατάλληλο σκηνικό για την μεσημεριανή κουβεντούλα!

Afternoon Cocktails: 20:00-23:00

Dj Βασίλης Φούκας

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμένουμε! Dj Βασίλης Φούκας στα decks στον μαγικό πεζόδρομο της Μαντζάρου παρέα με δροσερά Cocktails. Εξωτικά φρούτα και μυστικές συνταγές αναμιγνύονται με την τέχνη των bar tenders. Spiced rum, London Gin, Smoked Single Malts, Bourbon, Quadruple distilled Vodka, συμπληρώνουν το απόλυτο απογευματινό σκηνικό στην καρδιά της Αθήνας.

Till Dawn…: 23:00 – till late

Surprise Guest : Dj Thalis Pitoulis

Σας περιμένουμε όλους! Όλους αυτούς που μας συντροφεύσατε αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια αλλά και εκείνους που θα ανακαλύψετε για πρώτη φορά τον κρυμμένο «παράδεισο» της «Μαντζάρου 3» με τη φινέτσα και την vintage ατμόσφαιρα της παλιάς κοσμοπολίτικης Αθήνας.