Η πρώτη ταινία της Barbie από την Warner Bros είναι γεγονός. Η πρώτη ταινία ζωντανής δράσης της Barbie θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023, με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie.

«Οι άνθρωποι ακούνε γενικά “Barbie” και σκέφτονται: “ξέρω πώς πρόκειται να είναι αυτή η ταινία” και μετά ακούνε ότι η Γκρέτα Γκέργουικ θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει και λένε: “Ω, καλά, ίσως δεν ξέρω”» τόνισε η Margot Robbie σε συνέντευξή της.


Η πρώτη φωτογραφία της Margot ως Barbie, κυκλοφόρησε με την ηθοποιό μέσα στη ροζ Corvette της διάσημης κούκλας της Mattel, έξω από το ροζ σπίτι της.

Τον ρόλο του Κεν θα παίξει ο ο Ράιαν Γκόσλινγκ, με το υπόλοιπο καστ να περιλαμβάνει τους Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και Γουίλ Φέρελ. Σκηνοθέτιδα της ταινίας είναι η Γκρέτα Γκέργουιγκ η οποία μαζί με τον Νόα Μπόμπακ έγραψαν και το σενάριο.

«Το παιχνίδι με τη Barbie προωθεί την εμπιστοσύνη, την περιέργεια και την επικοινωνία ενός παιδιού σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Πάνω από 60 χρόνια, η Barbie έχει ενδυναμώσει τα παιδιά ώστε να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, από μια πριγκίπισσα σε μία πρόεδρο. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα αναλάβω τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή της ταινίας που πιστεύω ότι θα έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό όλου του κόσμου», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Robbie