Την Αναστασία Τσιλιμπίου την γνωρίσαμε ως κόρη της Ναταλίας Δραγούμη στην σειρά “Για την καρδιά ενός αγγέλου” και από τότε είχε κάνει αίσθηση στον χώρο. Λίγο η ομορφιά της, λίγο το ταλέντο της, ήξερες ότι αυτό το κορίτσι θα έχει λαμπρό μέλλον. Και έτσι κι έγινε. Η καριέρα της συνεχίστηκε στην τεράστια -για τα ελληνικά δεδομένα- παραγωγή του Mega, με την σειρά το “Νησί όπου υποδύθηκε την Μαρία και κόρη της Κατερίνας Λέχου. Για το Νησί αυτό που θα έχουμε να λέμε συνέχεια, είναι το πόσο απίστευτα ενσάρκωσαν όλοι τον ρόλο τους. Γι’αυτό και το αποτελέσμα ήταν μαγικό και συγκλονιστικό.

kosem

Η Αναστασία που λέτε, σε ηλικία μόλις των 5 ξεκίνησε το μόντελινγκ -λόγικό με αυτά τα μάτια-, αλλά η οθόνη είναι η μεγάλη αγάπη. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα πλέον οι παραγωγές είναι φτωχές, η ίδια αποφάσισε να μετακομίσει προς την Τουρκία και να κυβερνά την Οθωμανική αυτοκρατορία στο Kosem Sultan.

Υποδύεται έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που σε κάθε τουρκική παραγωγή είναι περιζήτητος, κι όμως κατάφερε να τον κερδίσει και να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις. Η εμφάνιση της στα πρώτα 6 επεισόδια σίγουρα θα τις ανοίξει πολλές πόρτες ακόμα.

Την γλώσσα φυσικά δεν την ήξερε γι’αυτό και έκανε εντατικά μαθήματα ένα πριν τα γυρίσματα, μαθαίνοντας έτσι τα λόγια της. Δες το βίντεο: