Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως είχε στο παρελθόν σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη και αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Mente Fuerte.

Συγκεκριμένα είπε, «Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιότερα. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως το 2002, πρωταγωνιστούσαμε στη σειρά “Η φούσκα” κι είχαμε μια πολύ ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε. Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος κι εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή, έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα, πολύ ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά. Με το που φεύγει, με τραβάει και πέφτω κάτω. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί».

Σχετικά με τις φήμες για την σχέση με τον Mente Fuerte και την γυμνή φωτογράφιση που έκαναν οι δυο τους εξήγησε πως, «Έχω κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις και σε αυτή η φωτογράφιση μου μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Μου την ζήτησε ο ίδιος να την κάνουμε και τη δέχτηκα την πρόταση, γιατί θεώρησα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό. Από πέρυσι γράφουν ότι είμαστε μαζί, εγώ όμως δηλώνω ελεύθερη».