Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», σχετικά με την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Είπε «Ούτε να περπατήσω δεν μπορούσα από το άγχος. Σηκώθηκα και περπάτησα στη σκηνή σαν ρομπότ. Το μυαλό μου δεν έδινε εντολή στα πόδια. Ήπια μπύρες, πριν το γύρισμα».

 Επίσης συμπλήρωσε «Δεν καταλάβαινα τίποτα. Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης και ποιος ο βοηθός. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την κάμερα. Και φανταστείτε, εγώ δεν πίνω καν. Μπύρα ούτε τώρα δεν πίνω στη ζωή μου. Αυτό που έκανα, φυσικά και δεν το προτείνω στους συναδέλφους μου. Το έκανα μια φορά και δεν το ξαναέκανα».

Τέλος αναφέρθηκε στην μάχη του με την κατάθλιψη για την οποία είχε ξανα μιλήσει δημόσια στο παρελθόν «Την πέρασα δύο φορές και την ξεπέρασα μόνος. Μπορεί να μην το έκανα με σωστό τρόπο. Τα όποια θέματα έχει ο καθένας, αν τα λύσει μόνος ή με κάποιον φίλο, μπορεί να μην τα λύσει σωστά. Προφανώς ο ειδικός το κάνει καλύτερα, μπορεί όμως, αυτή η διαδρομή να έχει μεγαλύτερο κέρδος».