Δεν έχεις δοκιμάσει καφέ L’OR; Δεν ξέρεις τι χάνεις! Γι’αυτό, ήρθε η ώρα να μάθεις. Ο L’OR espresso απογειώνει τις αισθήσεις σου και σε καλεί και αυτή τη νέα χρονιά σε μία απολαυστική εμπειρία με εκλεπτυσμένες γεύσεις & πλούσια αρώματα, με την μοναδική σειρά L’OR Origins, κάνοντάς σου δώρο 1 δωρεάν συσκευασία με 10 κάψουλεςχωρίς κλήρωση! Οι ξεχωριστές ποικιλίες καφέ, επιλεγμένες από τους L’OR coffee artists, προέρχονται από πέντε εξωτικές τοποθεσίες: Colombia, Guatemala, Papua New Guinea, India, Indonesia. Το κάθε χαρμάνι είναι προσεκτικά επιλεγμένο, ώστε να προσφέρει ένα αριστούργημα στη γεύση.

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν, χωρίς κλήρωση, μία συσκευασία με 10 κάψουλες από την δική σου αγαπημένη ποικιλία L’OR Origins με ένα κλικ στο lorespressosample.gr. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και η συσκευασία που θα επιλέξεις, θα έρθει στο σπίτι σου.

Επίλεξε τη δωρεάν συσκευασία με 10 κάψουλες L’OR Origins, μέσα από τις 5 εξωτικές ποικιλίες καφέ εδώ!

Η σειρά L’OR Origins υπόσχεται μία έντονη και σαγηνευτική εμπειρία espresso, παρασύροντας τις αισθήσεις με διαφορετικά αρώματα, γεύσεις και εντάσεις. Η κάθε ποικιλία αντλεί τη μοναδικότητά της από το ιδιαίτερο περιβάλλον της περιοχής προέλευσής της και αποκαλύπτει τα πιο ξεχωριστά γευστικά χαρακτηριστικά της, ξυπνώντας όλες τις αισθήσεις σε κάθε γουλιά. Συνδυάζει απόλυτα την κομψότητα με τις εξαιρετικές γεύσεις, συνθέτοντας ένα αριστούργημα για τους λάτρεις του espresso.

Άφησε τις αισθήσεις σου να σε παρασύρουν σε ένα πραγματικά σαγηνευτικό ταξίδι, με ένα μόνο κλικ στο lorespressosample.gr!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.