Τα Χριστούγεννα κρύβουν ζεστές στιγμές και μνήμες συνδυασμένες με μυρωδιές, γεύσεις και εκπλήξεις. Αυτές τις γιορτές δοκίμασε οπωσδήποτε τα νέα ροφήματα των Coffee Island που μοσχοβολάνε πιπερόριζα. Τα Gingerbread Latte και Gingerbread Chocolate συνδυάζουν αρμονικά την κανέλα και το μοσχοκάρυδο με το σιρόπι gingerbread και το ginger. Η αγαπημένη μας παραγγελία βέβαια είναι ξεκάθαρα το νέο specialty χαρμάνια με γεύση μελομακάρονο και άρωμα μέλι, φουντούκι και μοσχοκάρυδο. Είπες κάτι;

Ξεχάστηκα με τόσα λαχταριστά ροφήματα και δε σου είπα για τον διαγωνισμό! Ο Άγιος Βασίλης της Coffee Island φέρνει έναν τρομερό διαγωνισμό στο coffeeisland.gr που μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε δωρεάν καφέ για έναν ολόκληρο χρόνο ή ένα δείπνο με την παρέα μας στο εστιατόριο του αγαπημένου μας Λεωνίδα Κουτσόπουλου, feedελ. Παράλληλα, 50 τυχεροί, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, κερδίζουν αυτόματα ένα κουπόνι των 2€ για την επόμενη παραγγελία τους.

Α, και παίρνοντας το γεμάτο Χριστούγεννα ρόφημά σου, πάρε και ένα δώρο για τους αγαπημένους σου. Το xmas gift box με Limited, χριστουγεννιάτικη κούπα και Gingerbread Chocolate είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει τη ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.