Σε μία υπέροχη κίνηση προχωρά η One Beauty, η οποία με κάθε αγορά οποιουδήποτε Dr.PAWPAW balm 25ml, κάνει ένα ίδιο προϊόν σε μια νοσηλεύτρια. Η αγορά θα πρέπει να γίνει μέσω του e-shop του onebeauty.gr, ώστε να γίνει το δώρο σε μια νοσηλεύτρια, ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά της.

Τα προϊόντα θα διατεθούν σε νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς κορωνοϊού στις 14/4/20. Τα balm θα φροντίσουν τις επιδερμίδες και τα χέρια των νοσηλευτριών.

Η δράση ανήκει στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης της one beauty. Όλα τα στοιχεία της δωρεάς θα κοινοποιηθούν σε κάθε αρμόδια κρατική υπηρεσία. Βρείτε τα προϊόντα στο e – shop της One Beauty, εδώ.

Η δράση αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 1/4/20 έως 12/4/20. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 3/4/20. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες μέρες. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα ή το είδος ανά αγορά. Κάθε αποστολή επιβαρύνεται με μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής, όπως αναφέρονται στους όρους αποστολής της one beauty. Η εταιρεία τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής για την προστασία και πρόληψη μετάδοσης του νέου κορωνοϊού. #StaySafe #MenoumeSpiti

Dr.PAWPAW

Το Dr.PAWPAW original balm 25ml σώζει …την επιδερμίδα!

το αυθεντικό balm που δεν θα αποχωριστείτε πότε! Με προέλευση το Ην. Βασίλειο, το  Dr.PAWPAW Original Balm αποτελείται από φυσικά συστατικά, χωρίς προσθήκη αρώματος και χρώματος, συνθέτοντας έτσι ένα πολυχρηστικό προϊόν, που μπορείτε να έχετε συνέχεια μαζί σας χάρη στο πρακτικό σωληνάριο των 25ml το οποίο προστατεύει συνεχώς το προϊόν από τον αέρα κατά τη χρήση του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Είναι κατάλληλο για vegan και δεν δοκιμάζεται σε ζώα. (Διαβάστε εδώ για το πως να ξεχωρίσετε τα vegan και cruelty free προϊόντα)

Το βασικό συστατικό είναι το Paw Paw, το φρούτο από το φυτό Carica Papaya, το οποίο έχει υποστεί ζύμωση. Το Paw Paw φημίζεται για τις φυσικές θεραπευτικές του ιδιότητες και πολλοί πιστεύουν πως είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο που έχει ανακαλυφθεί.

Το Dr.PAWPAW Original Balm έχει χαρακτηριστεί ως “το θαυματουργό balm” καθώς η δράση του διαρκεί ώρες και έχει πληθώρα χρήσεων: ενυδάτωση , θρέψη, προστασία σε κάθε ξηρό σημείο της επιδερμίδας (παρανυχίδες, αγκώνες, φτέρνες), ενυδάτωση και περιποίηση σκασμένων χειλιών, ενυδάτωση και θρέψη στις άκρες των μαλλιών και πριν το μακιγιάζ σαν primer σε χείλη, βλεφαρίδες και φρύδια.

Το balm έχει και θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαύματα από τον ήλιο, ερεθισμούς του δέρματος, σε τσίμπημα από κουνούπι και σαν κρέμα για την αλλαγή πάνας του μωρού.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από ένα balm που πάει παντού!

Θα το βρείτε επίσης σε αρκετές παραλλαγές, όπως με χρώμα.

Dr.PAWPAW