Η μητέρα του Ελον Μασκ, Μέι Μασκ, ποζάρει με αυτοπεποίθηση  στο εξώφυλλο του «Sports Illustrated». Η Μέι, 74 ετών, γράφει ιστορία καθώς είναι η γηραιότερη γυναίκα που βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες είναι «Όταν οι γυναίκες πηγαίνουμε στην παραλία, είμαστε κάπως ντροπαλές για το σώμα μας, ενώ οι άνδρες που περιφέρονται τριγύρω μας, δείχνουν απαίσιοι, και δεν τους νοιάζει», «Νομίζω ότι πρέπει να μη μας νοιάζει τόσο πολύ».


Ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 15 της και έχει συμμετάσχει στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss South Africa», στην Νότια Αφρική όπου και διέμενε. Η καριέρα της όμως εκτοξεύθηκε το 2011, όταν φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό «Time». Η ίδια έχει εμφανιστεί επίσης και στο βίντεο κλιπ της Μπιγιόνσε, «Haunted».

H Μασκ λέει στο Sports Illustrated: Δεν πίστευα ότι η ηλικία θα ήταν πρόβλημα, επειδή ως διαιτολόγος και επιστήμονας, η ηλικία δεν είναι πρόβλημα»

«Είμαι τόσο χαρούμενη που οι άνθρωποι με κλείνουν πραγματικά για ομιλίες σχετικά με τον ηλικιακό ρατσισμό και το πώς να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία. Είμαι επίσης πολύ περήφανη που μπορώ να στείλω ένα μήνυμα στις γυναίκες του κόσμου να στοχεύουν στην ευτυχία, να κάνουν πράγματα που τους αρέσει να κάνουν, να συναναστρέφονται με καλούς ανθρώπους, να είναι ευγενικοί με όλους γιατί ποτέ δεν ξέρεις και να επιδιώκουν ό,τι θα ήθελαν να κάνουν. Ζω πραγματικά την καλύτερη ζωή που έχω ζήσει ποτέ και δεν το περίμενα ποτέ».

Τα φετινά εξώφυλλα του περιοδικού Sports Illustrated περιλαμβάνουν εκτός από την Μέι Μασκ άλλες τρείς γυναίκες, την Κιμ Καρντάσιαν, Κιάρα και Γιούμι Νου.