Από αρχές Δεκεμβρίου το πρότζεκτ Merry Fabrica επιστρέφει, αυτή τη φορά σε ψηφιακή μορφή. Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, το ερευνητικό κέντρο του Ομίλου Benetton αποφάσισε να επιστρατεύσει όλα τα μέσα και τις δεξιότητες που διαθέτει προκειμένου να παρουσιάσει, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.merry.fabrica.it, μια επιλογή τεχνιτών σχεδιαστών και καλλιτεχνών με ιδιαίτερες ευαισθησίες στην υπεύθυνη χρήση των υλικών και την κυκλική οικονομία.

Stop wasting your Christmas!

F  A  B  R  I  C  A

Μέσω του πρότζεκτ, μας δίνετε η ευκαιρία να υποστηρίξουμε τα προϊόντα Made in Italy και να αναζητήσουμε πρωτότυπες ιδέες δώρων σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων! Περίπου 60 κατασκευαστές συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όλα χειροποίητα με ένα ιδιαίτερα αριστοτεχνικό στιλ: ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, floral τέχνη, παιδικά είδη, φυσικά προϊόντα, μοντέρνα αναμνηστικά, αντικείμενα τέχνης, έπιπλα, εκτυπώσεις, εικονογραφήσεις, βιβλία, αλλά και σπόροι για την αστική γεωργία, μέχρι και η δυνατότητα υιοθέτησης ενός ζώου ή ενός δέντρου.

Από τις 9 έως τις 22 Δεκεμβρίου, ο λογαριασμός της Fabrica στο Instagram (@fabricaresearchcentre) θα φιλοξενήσει το Merry Fabrica Stories, μια σειρά ζωντανών ψηφιακών πρωτοβουλιών –με σεμινάρια, συνεντεύξεις και συνομιλίες– με μερικούς από τους κατασκευαστές που παίρνουν μέρος στο εγχείρημα αυτό. Θα μιλήσουμε για τη βιώσιμη μόδα, θα μας δείξουν πώς να κατασκευάσουμε ένα πορτοφόλι με παλιό ναυτικό καμβά, πώς να δημιουργήσουμε τη δική μας ντουλάπα με μοτίβα και πώς να καλλιεργήσουμε έναν αστικό κήπο στη βεράντα μας.

Ας ζήσουμε μαζί την πιο μαγική εποχή του χρόνου ακόμα και από απόσταση!