Έπειτα από ένα εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε στο Μεταλλουργείο και δώδεκα ξεχωριστές βραδιές σε εκλεκτά bars της Αθήνας το ταξίδι της “Cantina La Primavera” ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η Αθήνα γέμισε χρώματα, δοκίμασε εξωτικές γεύσεις του Μεξικού και έζησε στιγμές πάθους – όπως ακριβώς το ονειρευόταν ο ιδρυτής Don Julio González.

Στις 6/09 το φορτηγό – σύμβολο της Don Julio έκανε την πρώτη του στάση σε ένα χώρο επί της οδού Πειραιώς – το Μεταλλουργείο – φέρνοντας μαζί του τις αξίες και την κουλτούρα του Μεξικού, ενώ από τις 8 έως τις 24/09 το μοναδικό φορτηγό της Don Julio ταξίδεψε σε όλη την πόλη και επισκέφτηκε δώδεκα bars: το Rockfellas στον Πειραιά, το Nalu στον Άλιμο, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στον Πειραιά, το Moorings στη Βουλιαγμένη, το Dodo’s στην Αγία Παρασκευή, το Mosaiko στη Γλυφάδα, το Μπελ Ρεϋ στο Κουκάκι, το Odori στο κέντρο της Αθήνας, το Bronco στην Κηφισιά, το Bookali στο Χολαργό, το Rumors στη Βουλιαγμένη και το Hide & Seek στο Χαλάνδρι. Οι επισκέπτες των bars είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικά serves – διαφορετικά σε κάθε ένα από τα μαγαζιά – με πρωταγωνίστρια όμως πάντα την αγαπημένη “Tommy’s Margarita”.

Ο Don Julio González συνήθιζε να λέει «Αν έχεις πάθος, τα έχεις όλα!», και η Cantina La Primavera σίγουρα έφερε κάτι από αυτό τον Μεξικάνικο αέρα στην Αθηναϊκή ζωή!