Η Billie Eilish είναι μία από τις μεγαλύτερες pop stars της εποχής μας, μα με μεγάλη μυστικότητα κρύβει – προστατεύει τις ερωτικές της σχέσεις. Κάνει τα πάντα με τον δικό της τρόπο. Από το ντύσιμο της μέχρι το lifestyle της, έως και το πόσο ασχολούνται τα tabloids μαζί της. Η ίδια έχει μεγάλη επιμονή στο να κρατάει οτιδήποτε προσωπικό της μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμη και το σώμα της. Όπως η ίδια είχε δηλώσει: «δεν μπορούν να μου κάνουν body shaming (σ.σ. κακόβουλος σχολιασμός του σώματος ενός ατόμου) εάν δεν μπορούν να δουν το σώμα μου. Γι’αυτό και φοράω φαρδιά και το κρύβω».  

H Billie Eilish δεν κρύβει μόνο την προσωπική της ζωή – Την προστατεύει

Πρόσφατα, έκανε μία άλλη δήλωση, αυτήν την φορά σχετική με τις ερωτικές σχέσης της. Ερωτήθηκε σε συνέντευξη, γιατί δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική της ζωή και τα αισθηματικά της και εάν αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει σχέσεις. Η ίδια το αρνήθηκε λέγοντας πως έχει κανονικά ερωτικές σχέσεις, για τις οποίες δεν ακούμε τίποτα επειδή η ίδια το επιλέγει. Μάλιστα, δήλωσε δηκτικά ότι και τα λίγα που έχει αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή, τα μετανιώνει και εκείνα.

Ο λόγος που η Billie Eilish κρατάει τις σχέσεις της μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι επειδή δεν θέλει να κάνουν τίτλους στα tabloids. «Απλά δεν θέλω να βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα για κάτι πάνω στο οποίο δεν έχει ιδέα. Ειδικά στο τέλος μιας σχέσης, είναι το τελευταίο που θέλεις».

billie eilish ερωτικές σχέσεις

Τα λίγα που ξέρουμε για τις ερωτικές σχέσεις της Billie Eilish

Μία από τις λίγες δηλώσεις που έχει κάνει η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην βρετανική GQ: «Ως έφηβη, το μόνο που ήθελα ήταν ένα αγόρι. Κάθε φορά που ο καιρός ήταν βροχερός, το μόνο που ευχόμουν ήταν να το μοιραζόμουν με κάποιο αγόρι. Αυτή ήταν η φάση μου. Όποτε βρισκόμουν κάπου ωραία, όπως σε κάποια παραλία, ένα μπαλκόνι ή παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα, δεν μπορούσα να το απολαύσω εκτός εάν ήμουν με κάποιο αγόρι». 

 «Αυτό έχει αλλάξει τώρα. Σίγουρα, έχω πληγωθεί στο παρελθόν. Υπήρξαν άνθρωποι που έχουν κάνει άσχημα πράγματα σε βάρος μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ αυτοπεποίθηση σε καμία μου σχέση. Εκτός από μία φορά μόνο που εκμεταλλεύτηκα την καλοσύνη του άλλου ατόμου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Έχουν περάσει μήνες που είμαι μόνη μου. Δεν με ελκύει κάποιος αυτήν την περίοδο και είμαι μία χαρά με αυτό». 

Διαβάστε ακόμη: Και η Billie Eilish κορίτσι του James Bond – Ακούστε το τραγούδι της για την επερχόμενη ταινία 007