Η L’Oréal Paris επιστρέφει ως επίσημος συνεργάτης του Paris Fashion Week (PFW) για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 και υποστηρίζει για άλλη μια φορά τη δημιουργικότητα της μόδας.

Από τις 28 Σεπτέμβριου έως τις 5, Οκτωβρίου η L’Oréal Paris υποστηρίζει υπερήφανα, 18 σχεδιαστές συμπεριλαμβανομένων των Wanda Nylon, Carven, Olympia Le Tan, Yazbukey, Masha Ma, Giambattista Valli και Vanessa Sewar, που θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στην επίσημη εβδομάδα μόδας, θέτοντας νέες τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 σε έναν αριστοκρατικό παριζιάνικο χώρο.

Στη L’Oréal Paris, η ομορφιά είναι πάντα σχετική με την δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία, τη μόδα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύουμε την εταιρική σχέση μας με αυτό τον κόσμο, μέσω της ηγετικής μας θέσης στην εβδομάδα μόδας – όπου η ομορφιά και η δημιουργικότητα της μόδας συνδυάζονται για να ξεκινήσει μια νέα εποχή. Κατά τη διάρκεια του PFW, ως επίσημος συνεργάτης, φέρνουμε την ομορφιά κατ ‘ευθείαν από την πασαρέλα, σε όλα τα παρασκηνιακά δρώμενα, μεταφράζοντας το όραμα του κάθε σχεδιαστή στα μαλλιά και το μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες καινοτομίες της L’Oréal Paris”.