Με μια εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα και ξεχωριστή διάθεση, καλωσόρισε τη φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο η LG Electronics Hellas στο Golden Hall στην Αθήνα και εγκαινίασε το installation του LG Refrigerator Instaview Door-in-DoorTM στον 1ο όροφο του γνωστού εμπορικού κέντρου.

Αντλώντας έμπνευση από δραστηριότητες που σχετίζονται με την καθημερινότητα, η LG διαμόρφωσε ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον μπροστά από τη συσκευή, αναδεικνύοντας πως η LG ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις διαφορετικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα του κοινού που την επιλέγει. Το εντυπωσιακό setting εναρμονίστηκε απόλυτα με τους χώρους του δημοφιλούς εμπορικού κέντρο, προσκαλώντας τους επισκέπτες που περνούσαν από το σημείο, να βιώσουν από κοντά την ξεχωριστή εμπειρία που οι καινοτόμες συσκευές προσφέρουν και να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο booth.

Επιπλέον, μια έκπληξη περίμενε όσους παρευρέθηκαν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην εκδήλωση, αφού ο γνωστός Pastry Chef Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε επίσης στο Golden Hall, αποκαλύπτοντας με μία live επίδειξη τα μυστικά για την τέλεια διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων γλυκών. Σύμμαχος του για τις πετυχημένες συνταγές γλυκών το LG ψυγείο ντουλάπα Instaview Door-in-DoorTM. Το ψυγείο ντουλάπα της LG (GMX945MC9F) ξεχωρίζει για την κομψότητα και το design του, αλλά και τις δυνατότητες τεχνολογίας που προσφέρει. Η συσκευή αναβαθμίζει τον χώρο της κουζίνας και ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης, χάρη στις μοντέρνες και κομψές λεπτομέρειες που διαθέτει.

Χάρη στο γυάλινο πάνελ Instaview το εσωτερικό του ψυγείου φωτίζεται με δύο μόνο γρήγορα χτυπήματα στο, ώστε να μπορείτε να δείτε τι υπάρχει μέσα, χωρίς να ανοίξετε την πόρτα, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή λειτουργία Door-in-DoorTM προσφέρεται εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιούμε πιο συχνά και μας επιτρέπει να εντοπίζουμε γρήγορα τα τρόφιμα χωρίς να χρειάζεται να ψάξουμε στα ράφια.

Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής, ο σεφ Γαβριήλ Νικολαΐδης, η διατροφολόγος Βάσω Βαγιώτα, ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο

interior designer Σπύρος Σούλης, οι fashion influencers Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Στέλλα Μουγκαλιάν, Ευτυχία Λαζάρου και Ναταλία Αρσενικού και πολλοί ακόμη.

Το LG Booth θα παραμείνει στον χώρο μέχρι μέσα Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά το ψυγείο ντουλάπα οριζόντιας διάταξης LG Instaview Door-in-DoorTM, που σχεδιάστηκε για να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και να εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.