Πάλι με μαύρους κύκλους πήγες στη δουλειά; Που θα πάει τελοσπαντων όλο αυτό; Σε καταλαβαίνω αλλά ήρθε η ώρα να πάρεις δραστικές αποφάσεις προκειμένου να κοιμάσαι καλύτερα και να ξυπνάς την επόμενη μέρα ξεκούραστη. Και ποιες είναι αυτές;

Κράτησε τον θόρυβο μακριά

Ακόμα και ο θόρυβος από τα διερχόμενα αυτοκίνητα μπορεί να ταράξει τον ύπνο σου. Μέχρι να χειμωνιάσει μπορείς να καλύψεις τους ήχους αυτούς χρησιμοποιώντας έναν απλό ανεμιστήρα. Φυσικά υπάρχει πάντα και η περίπτωση της ωτοασπίδας.

Να είναι το δωμάτιο δροσερό

Οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται καλύτερα σε ένα ελαφρώς δροσερό δωμάτιο (περίπου 18 ° C) με επαρκή εξαερισμό. Ένα υπνοδωμάτιο που είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο μπορεί να επηρεάσει τον ποιοτικό ύπνο.

Βεβαιώσου ότι το κρεβάτι σου είναι άνετο

Το κρεβάτι πρέπει να είναι αρκετά μακρύ και να σου αφήνει χώρο να τεντωθείς ενώ θα πρέπει να επιλέξεις με πόσα μαξιλάρια θέλεις να κοιμασαι καθώς πολλές φορές ξυπνάς με πόνο στον αυχένα. Τι σου θύμησα τώρα ε;

Το κρεβάτι είναι μόνο για ύπνο

Αυτό σημαίνει ότι ούτε πρέπει να δουλεύεις εκεί, ούτε να βλέπεις τηλεόραση και φυσικά να μη χρησιμοποιείς ηλεκτρονικές συσκευές γιατί ο εγκέφαλος σου θα συνδέσει την κρεβατοκάμαρα με τη δουλειά κάτι που θα κάνει πολύ πιο δύσκολο τον βραδινό σου ύπνο.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της τη μοναδική συλλογή της Laura Ashley Home και χαρίζει σε όλη την οικογένεια ξεκούραστους ύπνους με τη φροντίδα της μαμάς.

Παπλώματα και μαξιλάρια από πούπουλο, μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκες από 100% βαμβάκι ποικιλίας περκάλι, ήρθαν στα ΑΒ και οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να τα αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή έως και 80% φθηνότερα συλλέγοντας κουπόνια. Συγκεκριμένα, κάθε συνολική αγορά αξίας 10€, ισοδυναμεί με 1 κουπόνι και αντίστοιχα, οι αγορές αξίας 30€, με 3 κουπόνια κ.ο.κ. Με τη συγκέντρωση 10 κουπονιών, οι πελάτες της ΑΒ μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα είδη της μοναδικής συλλογής Laura Ashley, που βρίσκεται σε ειδικό σταντ εντός του καταστήματος, σε προνομιακή τιμή.

Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούν εδώ! Από τις 2 Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με προμηθευτές της εταιρείας, με την αγορά των σηματοδοτημένων προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων, οι πελάτες της ΑΒ έχουν τη δυνατότητα απόκτησης ακόμα περισσότερων κουπονιών, για να ολοκληρώσουν πιο γρήγορα τη μοναδική συλλογή Laura Ashley.

Γιατί όταν η πουπουλένια άνεση της Laura Ashley συναντά τη φροντίδα της AB Bασιλόπουλος, ο ύπνος γίνεται απόλαυση!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το νέο πρόγραμμα continuity & το ειδικό έντυπο με τα προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον κουπόνια εδώ. Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.