Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, ο Αναστάσιος Σιώλος από τα Anastasios Hair Style Studio πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του κέντρου Διοτίμα. Με την ολοκλήρωση της ενέργειας “Μίλησε μου” ο hair expert θέλησε να παραδώσει ο ίδιος προσωπικά το χρηματικό ποσό που συλλέχθηκε για τη στήριξη του κέντρου αλλά και κατ’ επέκταση όλων των γυναικών που δέχονται καθημερινά.

 

‘’Μπορεί τα κομμωτήρια την μεγαλύτερη περίοδο τις ενέργειας να ήταν κλειστά, αλλά ειδικά τώρα περισσότερο από ποτέ η σκέψη μου ήταν σε όλες εκείνες τις γυναίκες και πως μπορώ να βοηθήσω για ένα καλύτερο και αισιόδοξο αύριο’’, Αναστάσιος Σιώλος.

Διοτίμα Anastasios

Η καμπάνια “Μίλησε μου” ξεκίνησε με αφορμή την 25η Νοεμβρίου η οποία έχει οριστεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1991 ως η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, προβάλλοντας ένα σαφές μήνυμα: Η έμφυλη βία πρέπει να τελειώσει. Όμως δε σταματάει εκεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ τα κομμωτήρια Anastasios Hair Style Studio είναι δίπλα και στηρίζουν τις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία το κέντρο Διοτίμα και την κα Δέσποινα Τσούμα, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του φορέα αλλά και για το σημαντικό και πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας.

Διοτίμα Anastasios

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τις κυρίες Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λένα Παπαληγούρα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μαριέλλα Σαββίδου και Κατερίνα Μισιχρόνη που βοήθησαν στην επικοινωνία της καμπάνιας ‘’Μίλησε μου’’ και στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

 

#MiliseMoubyAnastasios #AnastasiosStyleStudio #Diotima

Κέντρο Διοτίμα, 3ης Σεπτεμβρίου 43Α, Αθήνα, τηλ 210-3244380
Facebook: @NGOdiotima
Instagram: @diotima_center

ΑnastasiosHairStyleStudioΑthensΛαοδίκης 29, Γλυφάδα, +30 210 9680880

Facebook: @anastasioshairstylestudio
Instagram: @anastasiosathens

Anastasios Style Studio Ioannina:ΜιχαήλΑγγέλου 28 καιΧαριλάουΤρικούπη, Ιωάννινα, +30 26510 39111

Facebook: @anastassios.gr
Instagram: @anastasios_stylel_studio

Δείτε ακόμη: “Μίλησε μου” by Anastasios: Kαμπάνια για την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών