Η Μίνα Αρναούτη μετά από 5 μήνες διαμονής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, πήρε εξιτήριο και την προηγούμενη δευτέρα αναχώρησε για την Μυτιλήνη, προκειμένου να αναρρώσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που απέκτησε μετά το ατύχημα.

Τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζει φωτογραφίες στης στο instagram δείχνοντας ότι η ψυχολογία της τουλάχιστον είναι καλή, αλλά τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της;

Το gossip tv με δικές του πηγές, αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση υγείας της Μίνας και δηλώνει:

«Βλέπω εδώ και καιρό δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που αφορούν στην εικόνα της Αρναούτη μετά τον Ευαγγελισμό. Μιλώντας πριν από καιρό με την μητέρα της στο πλαίσιο του ρεπορτάζ πληροφορήθηκα ότι η 30χρονη μπαργούμαν είχε κουρευτεί κοντό αγορέ- ελέω συνθηκών-μιας και τα μαλλιά της είχαν καταστραφεί και έπρεπε για λόγους ασφαλείας από μολύνσεις οι γιατροί να της τα κόψουν, όπως βεβαίως και για την τραχειοτομή κάτω από τον λαιμό της για να μπορεί να αναπνέει. Μια τομή που βεβαίως δεν υπάρχει στην εικόνα. Τα φίλτρα βλέπετε.

Η εικόνα αυτή που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο Instagram αποτυπώνει την κατάσταση της σήμερα. Αδυνατισμένη πολύ και με περούκα.»

??

A photo posted by Mina Gemini Arnaouti (@minagemini) on