Και να που ήρθε το καλοκαίρι που τόσο περίμενες αλλά φυσικά τώρα λες «αχ δεν αντέχω τη ζέστη και δεν μπορώ και τι θα κάνουμε με τόση ζέστη». Σωστά; Σωστά! Για να βγεις νικήτρια από τον καύσωνα λοιπόν μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips…

 1. Πίνε συνέχεια νερό για να είσαι ενυδατωμένη όλη την ώρα. Δεν χρειάζεται να διψάσεις για να πιεις μπορείς απλά να βάλεις ξυπνητήρι στο κινητό και ανα μια ώρα να πίνεις λίγο νεράκι.
 2. Επέλεξε φαγητά όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Μια δροσερή σαλάτα είναι ιδανική επιλογή και κρατάς και τη γραμμή σου.
 3. Μην είσαι στον ήλιο συνέχεια. Ειδικότερα αν είσαι στην παραλία προσπάθησε να αποφεύγεις την έκθεση από τις 2 μέχρι τις 6.
 4. Να φοράς πάντα αντηλιακό. Ναι, και αντηλιακή προσώπου κάθε μέρα, όλη μέρα!
 5. «Μαρούσκα, το evian». Ναι μπορεί να είναι ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία αλλά τι θα κάναμε αν δεν υπήρχαν και αυτά να ψεκαζόμαστε και να δροσιζόμαστε, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο ντουζ.
 6. Φόρα φωτεινά χρώματα, ώστε να μη κλείνουν μέσα τους όλη την ακτινοβολία! Το λευκό για παράδειγμα είναι μια ιδανική επιλογή.
 7. Φόρα κάτι στο κεφάλι! Μπορεί να είναι καπέλο ή ακόμα και τουρμπάνι. Προσπάθησε να προστατεύσεις με κάθε τρόπο το κεφάλι σου από μια πιθανή ηλίαση
 8. Μην πίνεις αναψυκτικά αλλά δοκίμασε έναν δροσερό χυμό, όπως οι νέοι χυμοί της Frulite!Το Frulite, ο πιο παιχνιδιάρικος χυμός ψυγείου της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ακολουθώντας την παγκόσμια διατροφική τάση πίσω από την κατανάλωση μούρων (berries) αλλά και φρούτων υψηλής διατροφικής και αντιοξειδωτικής αξίας, καινοτομεί λανσάροντας τη νέα απολαυστική προϊοντική σειρά Frulite Funky Berry, και μας καλεί να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας και γεύση στην καθημερινότητα μας!

  Διαθέσιμη σε τρεις νέες γεύσεις κοκτέιλ φρουτοποτών, η σειρά Frulite Funky Berry προσφέρει 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς:

  • Κοκτέιλ Φρουτοποτό Ράσμπερι Λεμόνι
  • Κοκτέιλ Φρουτοποτό Ακτινίδιο Φράουλα
  • Κοκτέιλ Φρουτοποτό Μύρτιλο Ράσμπερι Φράουλα