Αυτό που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Είναι αναγκαίο να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας που μας προτείνουν οι ειδικοί και να #Μένουμε_Σπίτι, απολαμβάνοντας παράλληλα όλες τις στιγμές μας μέσα σ΄αυτό. Με τα υπέροχα κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη, αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο!

Κτήμα Κυρ-Γιάννη: Μοιραζόμαστε στιγμές, απολαμβάνουμε #krasistospiti!

κυρ-γιάννη

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ξεκινά μία νέα δράση προσκαλώντας όλους τους οινόφιλους και όχι μόνο, να μοιραστούν τις στιγμές μέσα στο σπίτι, πίνοντας Ελληνικό Επώνυμο Κρασί! Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασκεδάσουμε και να
περάσουμε λίγο πιο ευχάριστα τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Η διαδικασία για να κερδίσετε μία μοναδική magnum φιάλη; απλή!

Αναρτούμε μία φωτογραφία στο instagram (story ή δημοσίευση), κάνουμε tag τον λογαριασμό @kiryianni και χρησιμοποιούμε και τα δύο hashtags: #kiryianni και #krasistospiti. Προσοχή, το κρασί μπορεί να είναι οποιοδήποτε Ελληνικό Επώνυμο Κρασί κι όχι μόνο Κυρ-Γιάννη!

Η δράση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Οι 30 τυχεροί, ένας κάθε μέρα, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν από μία μοναδική magnum 1,5 Lt φιάλη XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη Κυρ-Γιάννη
που δεν διατίθεται στην αγορά.

κυρ-γιάννη

Το χαρμάνι δύο χαρισματικών ελληνικών ποικιλιών – του Ξινόμαυρου και της Μαυροδάφνης –
εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη το 2013. Το κρασί ονομάστηκε XMD από τα αρχικά των ονομάτων και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε φιάλη magnum στους επισκέπτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα και στην διαδικτυακή αποθήκη της Κυρ-Γιάννη warehouse10.gr.

Είναι η στιγμή που με τη δύναμη της επικοινωνίας μπορούμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

Είναι η στιγμή που θα προσφέρουμε μία νότα αισιοδοξίας ο ένας τον άλλον, σκεπτόμενοι θετικά το μέλλον! Όλα αυτά μοιράζοντας τις στιγμές μας, απολαμβάνοντας πάντα υπεύθυνα #krasistospiti! Συντονιστείτε και εσείς!

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε και τις δικές σου στιγμές!