Και απο εκεί που η φετινή Eurovision μας φαινόταν κάπως ανιαρή και αδιάφορη, έρχεται η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού και αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτή, ο Justin Timberlake πρόκειται να εμφανιστεί στην σκηνή ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι που κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία,Can’t Stop The Feeling, την βραδιά του τελικού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαίου.

Είναι η πρώτη φορά που ένας μεγάλος σταρ πρόκειται να εμφανιστεί στον μουσικό διαγωνισμό και γι’αυτό η έκπληξη μας είναι μεγάλη. Ο παραγωγός της Eurovision, δήλωσε: «Είναι μια φανταστική ευκαιρία, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Justin Timberlake θα ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι στον διαγωνισμό. Η σημασία της εμφάνισής του είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού οι Σουηδοί μουσικοί Max Martin και Shellback έχουν συνυπογράψει και είναι συμπαραγωγοί του τραγουδιού, μαζί με τον Justin».

Ανυπομονούμε να τον δούμε, αν και είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει τους εκατομμύρια τηλεθεατές που θα την παρακολουθήσουν. Αύριο Τρίτη, διεξάγεται ο 1ος ημιτελικός με την Ελληνική συμμετοχή να διεκδικεί μια θέση στον τελικό.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Justin: