Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό Elle, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για την προσωπική της αντιμετώπιση στο χρόνο που περνά, τη σημασία που έχει η εμφάνισή της στην επαγγελματική της ζωή και τις σκέψεις της για τη γήρανση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE España (@elle_spain)


Είπε συγκεκριμένα: «Είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».

Η καριέρα της δε βασίζεται στην ομορφιά της. Όπως είπε: «Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να εργάζομαι, οπότε δεν νομίζω ότι πρόκειται μόνο για την ομορφιά. Η αρχική περιέργεια καταλήγει στο κενό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτήν».

Για το αν γυμνάζεται μανιωδώς είπε: «Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 ετών δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20 ετών».

Διάβασε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Αγόρασε βίλα στην Πάρο!