Η FIX Hellas, η αγαπημένη μπύρα των Ελλήνων, βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί σταθερά κάθε χρόνο, υποστηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης. Οι σημαντικές παραγωγές τις οποίες φιλοξενεί το φεστιβάλ γεμίζουν ήδη της καλοκαιρινές βραδιές μας από τον Ιούνιο, ενώ θα συνεχίσουν μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Το Φεστιβάλ Δάσους, το οποίο διοργανώνεται με την υπογραφή του ΚΘΒΕ από το 2015, φιλοξενεί κάθε χρόνο κορυφαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στο χορό. Η FIX Hellas, ενισχύει έμπρακτα την προσπάθεια του θεσμού και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και παράλληλες εκδηλώσεις στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών. Μουσικές διαδρομές και μοναδικές παραστάσεις με αγαπημένους δημιουργούς αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μονοπωλήσουν και φέτος το ενδιαφέρον της Βορείου Ελλάδος.

Η ιστορία και η τέχνη αντανακλούν τον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας. Έτσι, η FIX Hellas, που βρίσκεται στα τραπέζια των Ελλήνων περισσότερο από ενάμιση αιώνα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον θεσμό αυτόν, ο οποίος αναδεικνύει την τέχνη και ενισχύει την ελληνική κουλτούρα.

Με ένα από τα δύο εργοστάσια της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας να βρίσκεται στη Σίνδο, η FIX Hellas νιώθει τη Βόρεια Ελλάδα “σπίτι” της, υποστηρίζοντας σε κάθε ευκαιρία τα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν και φέτος το καλοκαίρι στη μεγάλη γιορτή της της Βόρειας Ελλάδας!

Μία χώρα, μία μπύρα! FIX Hellas!