Τα τελευταία χρόνια αρκετοί είναι οι celebrities που επιδίδονται στη “μάχη” για τη διάσωση του πλανήτη, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Rihanna.

Η διάσημη τραγουδίστρια δε σταματά να αγωνίζεται, υποστηρίζοντας την πεποίθησή της ότι η κλιματική αλλαγή είναι ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για το λόγο αυτό, έγινε γνωστό ότι διαθέτει 15 εκατομμύρια δολάρια στο κίνημα μέσω του ιδρύματός της.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι η δωρεά θα ενισχύσει 18 οργανισμούς δικαιοσύνης για το κλίμα που δραστηριοποιούνται σε επτά κράτη της Καραϊβικής και στις ΗΠΑ. Μεταξύ των οργανώσεων είναι οι Climate Justice Alliance, Indigenous Environmental Network και Movement for Black Lives.

«Οι κλιματικές καταστροφές, οι οποίες αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση, δεν επηρεάζουν εξίσου όλες τις κοινότητες, με τις κοινότητες έγχρωμων και τις νησιωτικές χώρες να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο βάρος της κλιματικής αλλαγής» δήλωσε η Rihanna, η οποία είναι από τις νήσους Μπαρμπέιντος στην ανατολική Καραϊβική.

Διαβάστε επίσης:

Μάθε το εξωφρενικό ποσό που θα πάρει η Κάτια Ταραμπάνκο εάν τελικά μπει στο Survivor!