Ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους και διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Μπραντ Πιτ, σκέφτεται να αφήσει την υποκριτική σε ηλικία 58 ετών. Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ και αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και γενικά στην ζωή του.

Ο ίδιος είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο μου βήμα, το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο». Κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει είναι «Fight Club», «Seven, «Moneyball», «Once Upon a Time in Hollywood», «Ocean’s Eleven».

Η φωτογράφιση για το περιοδικό έχει ιδιαίτερη αισθητική και έχει αναφορά στον διάσημο πίνακα «Οφηλία» του Τζον Έβερετ Μιλέ. Ο ίδιος φαίνεται να επιπλέει στο νερό με λουλούδια γύρω του και μια σαύρα να κάθεται στο στήθος του.

Επίσης ο Μπράντ Πιτ μίλησε και για τους εφιάλτες που βλέπει τα τελευταία χρόνια.

«Σίγουρα για τέσσερα ή πέντε χρόνια, το πιο κυρίαρχο όνειρο που ζούσα ήταν να μου επιτεθούν και να μαχαιρωθώ. Ήταν πάντα νύχτα, στο σκοτάδι, και περπατούσα σε ένα πεζοδρόμιο σε ένα πάρκο ή σε έναν πεζόδρομο και καθώς περνούσα κάτω από μια λάμπα δρόμου που έμοιαζε με του Εξορκιστή, κάποιος μου έκανε επίθεση από την άβυσσο και με μαχαίρωνε στα πλευρά. Ή είχα παρατηρήσει ότι με παρακολουθούσαν και μετά με πλησίαζε άλλος και συνειδητοποίησα ότι ήμουν παγιδευμένος και μου έκαναν μεγάλο κακό. Ή ότι με κυνηγούσαν σε ένα σπίτι με ένα παιδί, το βοηθούσα να ξεφύγω, αλλά παγιδευόμουν — και με μαχαίρωναν. Πάντα μαχαιρωμένος. Και ξυπνούσα με τρόμο. Δεν καταλάβαινα γιατί ήθελαν να με πληγώσουν. Αυτό σταμάτησε πριν από ένα ή δύο χρόνια μόνο όταν άρχισα να επιστρέφω κατευθείαν στο όνειρο και να ρωτάω απλώς γιατί;»

Leave a Reply

Your email address will not be published.