Το «Μπράβο Ρούλα» από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα του καναλιού Ε, είχε αποσπάσει αρνητικές κριτικές, μαζί και η Ρούλα Κορομηλά. Η εκπομπή δεν είχε τα αναμενόμενα και επιθυμητά αποτελέσματα, φτάνοντας πλέον στο σημείο παραίτησης της παρουσιάστριας μετά από καυγά με τους ιθύνοντες που την ήθελαν να παρουσιάζει την τελευταία εκπομπή με τον Μένιο Φουρθιώτη, με την αντίθετη γνώμη της Ρούλας.

Το κανάλι δημοσίευσε και σχετική ανακοίνωση για την αποχώρηση της, ενώ θεωρείται πλέον αναμενόμενο ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα αναλάβει να παρουσιάσει την τελευταία εκπομπή από την Σύρο, στην οποία θα βρίσκεται έτσι κι αλλιώς εκείνες τις ημέρες για την δική του εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η επιλογή αυτή όμως, φέρνει μαζί και ένα πρόβλημα μεγάλο. Ο Δήμαρχος του νησιού, φαίνεται ότι δεν είναι σύμφωνος για το νέο παρουσιαστή παρ’όλες τις προσπάθειες του Μένου Φουρθιώτη να τον πείσει. Προς το παρόν, δεν έχει βγει σχετική ανακοίνωση, αλλά αν τελικά δεν γίνει κάτι διαφορετικό, τότε το «Μπράβο Ρούλα» θα προβληθεί από το στούντιο του καναλιού.

μένιος