Δεν σταματούν οι εξελίξεις για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Ξένα δημοσιεύματα αποκάλυψαν χθες την Ισπανίδα που έφερε τον οριστικό χωρισμό ανάμεσα τους, ενώ πολλά κάνουν λόγο για κατάθλιψη της Αθηνάς. Ειδικά μετά την εμφάνιση της σε ιππικό τουρνουά της Γαλλίας όπου για πρώτη φορά δεν συνοδευόταν απ’τον Αλβάρο.

Νέες αποκαλύψεις όμως έρχονται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από τον στενό φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της, γι’αυτό και βρίσκεται συνεχώς υπό την προστασία σωματοφυλάκων.

λυμπερόπουλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πηγές του προέρχονται από την Βραζιλία και είναι έγκυρες. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε μάθει την πίεση που ασκούσε ο Αλβάρο στην Αθηνά για να μείνει έγκυος, κάτι που όπως αναφέραμε και χθες, εκείνη δεν ήθελε καθόλου. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος, αφού η Αθηνά θεωρούσε ότι προέρχεται από ρίζες που έχουν μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως έχει σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει να πιστεύει ότι θα κερδίσει κάποια στιγμή ξανά την αγάπη της.

αθηνά ωνάση