Είστε από αυτούς που ψάχνουν έναν τρόπο να ξεφύγουν από τη μονοτονία της καθημερινότητας; Νιώθετε ότι οι μέρες απλώς επαναλαμβάνονται και ψάχνετε κάτι να σας εκπλήξει; Τα νέα δημητριακά CLUSTERS® Crunchy Muesli της Nestlé ήρθαν για να σας αλλάξουν τη ζωή… ή και όχι! Σίγουρα πάντως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και θα αποτελέσουν μια καλή αρχή!

Τα νέα CLUSTERS® Crunchy Muesli κυκλοφορούν σε 2 γεύσεις: Crunchy Muesli Milk Chocolate και Crunchy Muesli Dark Chocolate, και έρχονται να εμπλουτίσουν την ήδη αγαπημένη σειρά δημητριακών CLUSTERS® και να ταράξουν ευχάριστα την καθημερινότητά μας!

2

1

Τα νέα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ CLUSTERS® Crunchy Muesli είναι υπέρτατες μπουκιές βρώμης και μπουκιές με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ή μαύρης σοκολάτας, τόσο τραγανές και γευστικές που τρώγονται ακόμη και σκέτες με το χέρι σαν σνακ… αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει κανείς στη μία χούφτα! Πλούσια σε φυτικές ίνες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κρατήσουν χορτάτους για πολλές ώρες μέσα στη μέρα! Κάθε συσκευασία κυκλοφορεί στο χορταστικό μέγεθος των 400 γραμμαρίων, προσφέροντας ακόμη περισσότερη απόλαυση και ενέργεια!

Η ολοκληρωμένη σειρά δημητριακών CLUSTERS® αποτελείται ακόμη από τα CLUSTERS® με Αμύγδαλα και CLUSTERS® με Σοκολάτα, καθώς και από τις απίστευτα απολαυστικές μπάρες δημητριακών CLUSTERS®, που κυκλοφορούν σε 3 μοναδικές γεύσεις: CLUSTERS® Crunchy Choco Bars, με ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας, CLUSTERS® Almond & Seeds Bars, με αμύγδαλα & σπόρους κολοκύθας, CLUSTERS® Caramel & Choco Bars, με καραμέλα και σοκολάτα.