Τα τελευταία δυο χρόνια μας έχουν διδάξει τη σημασία που έχει η συστηματική υγιεινή και η τήρηση των κανόνων που θα μας κρατήσουν ασφαλείς εν μέσω πανδημίας. Τιμώντας τη δέσμευσή του να είναι «φάρος» αναμετάδοσης καλών πρακτικών υγιεινής και με αφορμή την επιμονή της πανδημίας, το Lifebuoy άνοιξε ακόμη έναν κύκλο προστασίας, αυτή τη φορά για μαθητές και δασκάλους.

Το Lifebuoy εφοδιάζει παιδιά και εκπαιδευτικούς

Συγκεκριμένα, προσέφερε πάνω από 50.000 μπάρες σαπουνιού και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού με οινόπνευμα σε μαθητές Δημοτικού & Νηπιαγωγείου, καθώς και στους δασκάλους των Δήμων Ταύρου-Μοσχάτου, Κορυδαλλού, Δράμας, Ορεστιάδας και Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, η εξειδικευμένη αυτή μάρκα εφοδίασε με 2600 αντισηπτικά gel χεριών τους μαθητές Δημοτικού και τους δασκάλους τους, στο Δήμου Άργου -Μυκηνών.

Το Lifebuoy είναι μια εμβληματική μάρκα υγιεινής, με παγκόσμια παρουσία, μακρόχρονη ιστορία που ξεκινά από το 1894, και πολύ εκτενή κοινωνική δράση. Έχοντας δώσει σωτήριο παρών και σε προηγούμενες πανδημικές καταστάσεις, όπως στην περίπτωση της ισπανικής γρίπης, η μάρκα έχει επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της για να συμβάλει στην καταπολέμηση της Covid-19, δίνοντας όπως πάντα μεγάλη έμφαση στις ανάγκες προστασίας των παιδιών, καθώς και όλων των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Διαβάστε επίσης:

Που να πας για φαγητό με τα παιδιά σου χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα