Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια και οι εξελίξεις δεν σταματούν να τρέχουν. H Amber αυτή τη φορά, κατέθεσε μια σοκαριστική φωτογραφία του Johnny Depp, προκειμένου να πείσει για το πόσο βίαιος ήταν σαν άνθρωπος.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η φωτογραφία απεικονίζει τον ίδιο με κομμένο δάχτυλο μετά από ακόμα ένα ξέσπασμα οργής του. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο στην Αυστραλία. Ο ηθοποιός μιλούσε στο τηλέφωνο με την Amber, όταν κάποια στιγμή απ’τα νεύρα του, πέταξε το κινητό σε γυάλινη επιφάνεια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δαχτύλου του.

Σύμφωνα με την σοκαριστική κατάθεση της Amber, ο σταρ του Χόλιγουντ, βούτηξε το κομμένο δάχτυλο σε ένα μελάνι, και με αυτό έγραψε στον τοίχο «Πρωταγωνιστής», «Μπίλι Μπομπ» και «Εύκολη Αμπερ».

τζονι

Στο όνομα «Μπίλι Μπομπ», ο ηθοποιός εννοούσε τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον με τον οποίο πρωταγωνιστούσε η Amber στην ταινία The Informers, με τον οποίο ο Johnny Depp θεωρούσε ότι η σύζυγος του είχε σχέση μαζί του.

Για το κομμένο δάχτυλο, ο Johnny χρειάστηκε δέρμα από άλλο σημείο του σώματος του προκειμένου να γίνει επανόρθωση, αφού επισκέφτηκε τους γιατρούς μετά από 24 ώρες. Οι φωτογραφίες μάλιστα που ακολουθούν, δείχνουν την επιστροφή του από την Αυστραλία με δεμένο χέρι.

τζονι ντεπ