Τα Pet City, προσκαλούν κάθε κατοικίδιο να ζήσει «Ζωή και Κούτα» μέσα από τα νέα Κουτιά Pet City που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για να προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαράς.

Ένα πρωτοποριακό και καθόλου συνηθισμένο κουτί αποστολής ειδών που ξετυλίγει σε κάθε άνοιγμά του και μια διαφορετική στιγμή χρήσης, και προσκαλεί όλους τους pet parents να την αξιοποιήσουν δημιουργικά, δίνοντας της μια «δεύτερη ζωή».

Κάθε Kουτί Pet City έχει το δικό του μοναδικό σκοπό, ώστε να δημιουργήσει ξεχωριστές στιγμές μεταξύ των κατοικιδίων και των ανθρώπων τους. Μέσα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, τα όμορφα χρώματα και τα ευφάνταστα ονόματα, δίνουν την ευκαιρία για ατέλειωτες ώρες αγάπης και παιχνιδιού.

Το Κουτί Χουζούρεμα είναι ένα κουτί αγκαλιάς για τις πιο άνετες και ζεστές στιγμές σιέστας. Το Κουτί Κρεβάτι αποτελεί τον κατάλληλο τρόπο για να έχει ο χνουδωτός σας φίλος, τα πιο γλυκά και παιχνιδιάρικα όνειρα. Από την άλλη, το Κουτί Διασκέδασης, είναι ένα κουτί γεμάτο χαρά, ενθουσιασμό και παιχνίδι με ατελείωτο κούνημα των ουρών. Το Κουτί Ταΐστρα, συμβάλει στο να γίνει η εμπειρία του φαγητού ξεχωριστή και ξέγνοιαστη. Τέλος, το Κουτί Παιχνιδιών, υπόσχεται τα παιχνίδια και η διασκέδαση να μην τελειώσουν ποτέ.

Στα Pet City πιστεύουμε πως κάθε κατοικίδιο ζωάκι είναι ένα μικρό θαύμα και αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και δίνουμε μια ακόμα ευκαιρία στους pet parents να εκφράσουν με έναν ακόμα τρόπο την αγάπη τους. Για αυτό δημιουργούμε έναν ξεχωριστό κόσμο για «Ζωή και Κούτα», όπου κάθε κουτί είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό κουτί – είναι πηγή χαράς, αγάπης και παιχνιδιού που συνδέει τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους με διαφορετικούς τρόπους. Ταυτόχρονα, η επαναχρησιμοποίησή του βοηθά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος για τον πολύτιμο πλανήτη μας.

Τα Pet City, ενισχύουν με κάθε τρόπο το δεσμό μεταξύ των κατοικίδιων ζώων και των ανθρώπων τους, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις και όμορφες ιστορίες με τους καλύτερούς μας φίλους.

Χαρίστε και εσείς στο κατοικίδιό σας «Ζωή και Κούτα» μέσα από τα Κουτιά Pet City που βρίσκετε εδώ: https://www.petcity.gr/boxes