Το διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard θα γραφτεί στην ιστορία. Οι εξελίξεις και οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν, με αποκορύφωμα το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού μετά από εν βρασμώ τσακωμό μεταξύ τους. Ο Johnny Depp βρισκόταν μάλιστα υπό την επήρεια αλκοόλ. Τώρα όμως έρχεται στην επιφάνεια νέα εξέλιξη που ίσως δίνει ένα μικρό δίκιο στον σταρ του Hollywood. Όχι βέβαια για τις εκρήξεις του και την κακοποίηση προς την Amber, αλλά στο γεγονός ότι οι υποψίες του για απάτη ήταν αληθινές.

Πριν μικρό διάστημα, πολλά δημοσιεύματα είχαν κάνει λόγο για νέο ξεκίνημα στην ζωή της Amber με τον πολυεκατομμυριούχο Elon Musk. Η ίδια είχε βρει την ηρεμία και την ασφάλεια στο πρόσωπο του, μόνο που το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν ξεκίνησε τώρα αλλά κρατάει εδώ και ένα χρόνο.

Τα e-mails με τις συνομιλίες τους που βρέθηκαν, πρόδωσαν την ίδια και τον Elon. Και αναρωτιόμαστε τώρα εμείς …Έχεις για άντρα τον Johnny τον Depp και γίνεται άπιστη με τον Elon Musk; Έ, οχι! Επομένως τώρα αλλάζουν πολλά για τον διακανονισμό του διαζυγίου, μιας και η Amber είπε σε ένα κομμάτι ψέμματα.

amber