Στο λανσάρισμα νέων συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια προχώρησε πρόσφατα η PURINA Pro Plan χαρίζοντας μια καλύτερη ζωή στους τετράποδους φίλους μας. Τα νέα προϊόντα αποτελούν την επίσημη είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής κατοικίδιων, ενισχύοντας την ήδη μεγάλη γκάμα της σε προϊόντα διατροφής για σκύλους και γάτες.

Τα 8 νέα συμπληρώματα διατροφής για κατοικίδια της PURINA Pro Plan, ειδικά σχεδιασμένα από κτηνιάτρους, αποτελούν τους ιδανικούς συμμάχους για την υγεία των κατοικίδιων σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Πιο συγκεκριμένα:

  • Mobility+ αποκλειστικά για σκύλους: Υποστηρίζει την κίνηση και την ευλυγισία των αρθρώσεων και βελτιώνει την κινητικότητα του σκύλου σας.
  • Relax+ αποκλειστικά για σκύλους: Βοηθάει τον σκύλο σας να ανταπεξέλθει καλύτερα σε καταστάσεις που του προκαλούν άγχος όπως ο αποχωρισμός, οι άγνωστοι επισκέπτες αλλά και οι αλλαγές στην ρουτίνα του.
  • Natural Defences+ για σκύλους και γάτες: Ενισχύει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματός τους.
  • Multivitamins+ για σκύλους και γάτες: Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για να κρατά υψηλά τα επίπεδα ενέργειας του σκύλου και της γάτας σας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρα.
  • Skin & Coat+: Προσθέτοντας το συγκεκριμένο συμπλήρωμα στην τροφή του κατοικίδιου σας, το δέρμα αλλά και το τρίχωμα του αναζωογονούνται.

Τα νέα συμπληρώματα από την PURINA Pro Plan είναι ιδιαίτερα εύγευστα και χορηγούνται εύκολα!

Η Διευθύντρια της PURINA Petcare για την Ελλάδα, Σοφία Δουράτσου, επεσήμανε: «Η νέα, καινοτόμος σειρά συμπληρωμάτων Pro Plan για σκύλους και γάτες συμβαδίζει απόλυτα  με τη σύγχρονη τάση για προληπτική υγεία κι ενίσχυση του οργανισμού μέσω συμπληρωμάτων. Η  μάρκα Pro Plan αποτελεί την αιχμή του δόρατος της επιστήμης, της έρευνας και των σύγχρονων πρακτικών, προσφέροντας προσαρμοσμένη διατροφή για να καλύψει τις ανάγκες όλων των τετράποδων φίλων μας».

H PURINA Pro Plan παρουσίασε τα καινοτόμα προϊόντα στους συνεργάτες της, σε μια εκδήλωση που ανέδειξε τη σημασία της διατροφής για την ευζωία των κατοικίδιων. Η ξεχωριστή σκυλίτσα με το όνομα Sugar, μέλος της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ) που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εύρεση και διάσωση ανθρώπινων ζωών στη νοτιοανατολική Τουρκία μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, παραχώρησε μία εντυπωσιακή διαδραστική επίδειξη.

Ο εκπαιδευτής της Sugar, κ. Γιάννης Κονδράρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζοντας πως από τη ζωή της Sugar εξαρτώνται κι άλλες ζωές, υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα προϊόντα της PURINA Pro Plan τα οποία τη βοηθούν να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση στις αποστολές της! Με το συμπλήρωμα Mobility+ θα καταφέρουμε να την κρατάμε ευέλικτη και ενεργητική, ενώ θα είμαστε σίγουροι ότι οι αρθρώσεις της παραμένουν ανθεκτικές παρά την έντονη καταπόνηση που δέχονται στις αποστολές της. Επιπλέον, με τις πολυβιταμίνες Multivitamins+, η Ζαχαρούλα μας θα παραμένει σε εγρήγορση και θα έχει και τη φροντίδα που χρειάζεται το δέρμα και το τρίχωμά της».

Η PURINA Pro Plan, γνωρίζοντας τη σημασία του δεσμού μεταξύ ανθρώπου και κατοικίδιου, θέτει ως κέντρο του ενδιαφέροντος αλλά και των μελετών της την διατροφή των κατοικίδιων με στόχο την διατήρηση της καλής υγείας σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Με την είσοδο της στην κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια, η PURINA Pro Plan υπόσχεται μια καλύτερη ζωή για το κατοικίδιό σας!