Πόσες φορές λέμε στα παιδιά μας ότι θα πάμε σουπερμάρκετ και τα ακούμε να φωνάζουν: «τα γιαούρτια μου με την Peppa μην ξεχάσεις!». Πραγματικά, τα λατρεύουν. Τα βρεφικά και παιδικά γιαούρτια της Κρι Κρι είναι τα αγαπημένα των παιδιών μας όχι μόνο επειδή έχουν την Peppa Pig και άλλους λατρεμένους χαρακτήρες πάνω τους αλλά έχουν και υπέροχη γεύση. Τώρα, θα ξετρελαθούν με τις νέες γεύσεις στα Κρι Κρι Babies «Μπανάνα & Μήλο» και «Ροδάκινο & Μήλο» και στα Κρι Κρι Kids Peppa Pig με μια νέα υπέροχη και οικεία στα παιδιά γεύση: «Ροδάκινο -Βερίκοκο».

Δύο νέες γεύσεις Κρι Κρι Babies – Τα πιο θρεπτικά και νόστιμα βρεφικά γιαούρτια

Το Κρι Κρι Babies «Το πρώτο μου γιαουρτάκι», το 1ο γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη 6 μηνών και πάνω, δεν λείπει ποτέ από το βαλιτσάκι της παραλίας. Τώρα στην σειρά προστίθενται δύο νέες γεύσεις «Μπανάνα & Μήλο» και «Ροδάκινο & Μήλο», ώστε να απολαμβάνουν τα βρέφη μεγαλύτερη ποικιλία και όλα τα οφέλη του γιαουρτιού και των φρούτων. Φυσικά, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Τα επιδόρπια γιαουρτιού Κρι Κρι Babies έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις συστάσεις για την εισαγωγή στερεών τροφών στον 1ο χρόνο ζωής. Έτσι ώστε να καλύπτουν τις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις των βρεφών, από 6 μηνών και πάνω, που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές ενός ενήλικα.

Είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, παρά μόνο με τα φυσικώς ενεχόμενα σάκχαρα των φρούτων και του γάλακτος. Επιπλέον, παράγονται με ήπιες καλλιέργειες και τον ωφέλιμο γαλακτοβάκιλλο LGG, που είναι ιδανικά για μωρά και μικρά παιδιά, ενώ αποτελούν φυσική πηγή ασβεστίου, πρωτεΐνης, βιταμίνης Β12 και Β2. Τέλος, τα νέα Κρι Κρι Βabies αποτελούν μια τροφή νέα και ευχάριστη σε γεύση για το βρέφος, σε ημι-στερεή τροφή, που βοηθάει στην εξοικείωση του μωρού με την αλλαγή της τροφής και την επαφή με το κουτάλι.

Νέα γεύση και στο αγαπημένο των παιδιών Κρι Κρι Kids Peppa Pig

Η Κρι Κρι εμπλουτίζει επίσης τη σειρά  Κρι Κρι Kids Peppa Pig με μια νέα υπέροχη και οικεία στα παιδιά γεύση: «Ροδάκινο -Βερίκοκο», συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με την αγαπημένη ηρωίδα «Πέππα το Γουρουνάκι» που ξετρελαίνει τα παιδιά. Παράλληλα προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που περιέχει όλες τις θρεπτικές αξίες για τους μικρούς μας φίλους.

Όλη η σειρά παιδικών γιαουρτιών Κρι Κρι Kids περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για μια ισορροπημένη παιδική διατροφή, φτιαγμένα από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιών και είναι ιδανική πηγή ασβεστίου και βιταμίνης D για τα παιδιά ηλικίας ενός έως τεσσάρων ετών.