Η Ζεμύθα είναι ένα ξεχωριστό τυροκομικό προϊόν που συνδυάζει την γεύση και την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με τα πολύ χαμηλά λιπαρά. Έχει 27% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ χαμηλά λιπαρά, μόλις 1%! Ακόμη, είναι πλούσια σε ασβέστιο ενώ διαθέτει μόλις 27 θερμίδες ανά μερίδα. Είναι ιδανική για όσους ακολουθούν αντίστοιχα προγράμματα διατροφής, για όσους γυμνάζονται και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν την φυσιολογική κατάσταση των οστών τους. 

Τώρα η Ζεμύθα βγαίνει και σε μπάρες δημητριακών! Ήρθαν για πρώτη φορά από την ΗΠΕΙΡΟΣ

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, η αγαπημένη μάρκα τυροκομικών προϊόντων, παρουσιάζει μία ξεχωριστή πρόταση στις μπάρες δημητριακών: τις ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars. Οι νέες μπάρες περιέχουν στη σύνθεσή τους τη Ζεμύθα, ένα μοναδικό τυροκομικό προϊόν με πολύ χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη τυρογάλακτος. Μαζί με νιφάδες βρώμης και άλλα αγνά υλικά, διπλοφουρνίζονται για να δώσουν ένα τραγανό, άκρως θρεπτικό και συγχρόνως πολύ νόστιμο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars παράγονται στην Ελλάδα, δεν περιέχουν γλουτένη και φοινικέλαιο και έχουν πολλαπλά διατροφικά οφέλη: είναι πηγή πρωτεΐνών, φυσικών ινών και σιδήρου και παράλληλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β1 και φωσφόρο.

Διατίθενται σε σουπερμάρκετ αλλά και σε περίπτερα, σε δύο αγαπημένες γεύσεις – μήλο & κανέλα και σοκολάτα.