Ο όμιλος DiL Fashion Group, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου corner ESCADA στο πολυκατάστημα Attica City Link, ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία του ομίλου στην αγορά της Αθήνας.

To corner εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στον 4o όροφο του πολυκαταστήματος Attica, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του brand, που αποπνέει ποιότητα, κομψότητα και υψηλή αισθητική. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αποκτήσουν τη νέα συλλογή της ESCADA, σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Η ESCADA, ως ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία luxury brands, αντιπροσωπεύει την μοντέρνα κομψότητα, το cool glamour και την αισθησιακή θηλυκότητα. Το brand, που ιδρύθηκε το 1978 από τις Margaretha και Wolfgang Ley, προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση εξευγενισμένης ποιότητας, τέχνης και άριστης εφαρμογής και χαρακτηρίζεται από τα χρώματα, τα prints και την αγάπη προς τις λεπτομέρειες.

Οι σειρές ESCADA και ESCADA SPORT προσφέρουν στους πελάτες μια ενδυματολογική άποψη, που περιλαμβάνει must-have κομμάτια για καθημερινά business looks και όχι μόνο, καθώς επίσης και επιλογές για glamorous βραδινές εμφανίσεις.

Με οδηγό τη σκληρή δουλειά, την αγάπη και το πάθος για δημιουργία, ο όμιλος DiL Fashion Group δεσμεύεται να συνεχίσει την επιχειρηματική του ανάπτυξη πάνω στις ίδιες αξίες και αρχές, αναζητώντας συνεχώς νέες προκλήσεις.

Βρείτε το DiL Fashion Group στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/DiLFashionGroup/

Instagram: https://www.instagram.com/dil_fashion_group/

Επισκεφθείτε το site: www.dilfashiongroup.com