Για ακόμη μια φορά η οσκαρική star θα δώσει μάχη για να ξεπεράσει ένα νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Angelina Jolie, έδωσε την μάχη της με τον καρκίνο δυο φορές στο παρελθόν και τα κατάφερε. Ο εφιάλτης όμως μιας νέας σοβαρής ασθένειας επέστρεψε, καθώς η 41χρονη superstar πάσχει από μερική παράλυση στο πρόσωπο, η οποία είναι σε πολύ σοβαρή μορφή. Τόσο που η ζωή της απειλείται άμεσα!

«Έχει ενημερωθεί για τους κινδύνους, καθώς ταξιδεύει συχνά και μπορεί από την πίεση να σπάσει κάποια φλέβα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θρόμβωση. Είναι πραγματικά τρομαγμένη, γιατί δεν έχει περάσει και λίγα στον τομέα της υγεία της», δήλωσε στο περιοδικό Radar, άνθρωπος κοντά στην Jolie.

Το ρεπορτάζ, αναφέρει, πως η Jolie σκέφτεται να προχωρήσει σε φλεβοκτομή ωστόσο η αναποφασιστικότητα της μπορεί να αποβεί μοιραία μιας και κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια αν και πότε θα δημιουργηθεί κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.

Όσο για το πώς δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα αλλεπάλληλα botox έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Να θυμίσουμε πως η Angelina Jolie έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε διπλή μαστεκτομή, αφαίρεση ωοθηκών και μήτρας ενώ αποκάλυψε και η ίδια πως έχει πρόβλημα υπέρτασης.